Prinsesse Isabella:

Prinsesse Isabella stjal oppmerksomheten

Stjal oppmerksomheten på storebrorens store dag.

STJAL OPPMERKSOMHETEN: Prinsesse Isabella får nå mye oppmerksomhet for en kommentar i storebrors konfirmasjon. Foto: Keld Navntoft / Ritzau Scanpix / AFP / Denmark OUT / NTB
STJAL OPPMERKSOMHETEN: Prinsesse Isabella får nå mye oppmerksomhet for en kommentar i storebrors konfirmasjon. Foto: Keld Navntoft / Ritzau Scanpix / AFP / Denmark OUT / NTB Vis mer
Publisert

Lørdag denne helga ble danske prins Christian (15) konfirmert i Fredensborg slottskirke. Allerede i begynnelsen av mai ble det kjent at ingen fra den norske kongefamilien ville være til stede, men feiringen ble ikke stoppet av den grunn.

Dagen har nemlig fått stor oppmerksomhet i dansk presse - riktignok ikke bare grunnet konfirmanten.

Det er nemlig lillesøster prinsesse Isabella (14) som stjal oppmerksomheten på den store dagen, og nå skriver Ekstra Bladet at en videosnutt går viralt.

SKØYER: Under kongeparets 80-årsfeiring underholdte prinsen publikum med sitt eget show. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Er du helt fjern?

Tradisjonen tro stilte nemlig den danske kongefamilien opp foran Fredensborg slott for å bli tatt bilder av, noe som naturligvis hører med en konfirmasjon - kongelig eller ei.

Den 14 år gamle prinsessen fikk i utgangspunktet beskjed om å følge etter dronning Margrethe, men da hun var halvveis opp trappen kom kontrabeskjeden. Hun måtte nemlig stå igjen for flere bilder.

Det passet fjortisen dårlig.

Den tydelig irriterte prinsessen slo nemlig tilbake mot moren, kronprinsesse Mary (49), med ordene:

- Sa ikke du at jeg skulle gå med farmor? Altså, er du helt fjern...

Klippet av hendelsen har nå gått viralt, etter at podkasteren Anders Hemmingsen delte klippet med sine 1,1 millioner følgere på Instagram. Fansen er imidlertid i ekstase.

HARNISK: En casino-reklame vekker oppsikt i Danmark. Flere mener at den ene figuren i reklamen er dronning Margrethe av Danmark. Vis mer

Fansen i ekstase

Følgerne ser nemlig ut til å storkose seg på kongefamiliens bekostning, og flere påpeker at de virker som en helt vanlig familie med tenåringer i hus.

«Ganske vanlig tenåring, ganske vanlig familie - jeg er fan av det. Selv hadde jeg kanskje bedt den unge damen om å snakke ordentlig», ler en følger.

«Elsker det! Samme alder som datteren min, og samme måte å snakke til meg på», skriver en annen.

«Tenåringer er tenåringer, uansett hva», påpeker en tredje, mens en fjerde skriver:

«Selv en prinsesse er tenåring», etterfulgt av tre latteremojier.

KONFIRMANT: Selv på sin egen store dag, var prins Christian mer enn behjelpelig da dronninga skulle gå i trappene. Foto: Keld Navntoft / Ritzau Scanpix / Reuters / NTB
KONFIRMANT: Selv på sin egen store dag, var prins Christian mer enn behjelpelig da dronninga skulle gå i trappene. Foto: Keld Navntoft / Ritzau Scanpix / Reuters / NTB Vis mer

Kongehusekspert Lars Hovbakke forteller til Ekstra Bladet at det er svært naturlig at klippet har gått viralt det seineste døgnet. Han legger også til at konfirmanten og hans lillesøster er svært forskjellige.

- Hun er forskjellig fra prins Christian, da han er den mer korrekte, og han blir også oppdratt til å være enda mer korrekt, siden han en dag skal bli konge. De utfyller hverandre veldig bra, siden de er så forskjellige når de opptrer offentlig. Det kan folk like.

LES OGSÅ: Se så store de er blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer