Prinsesse-fest på Slottet

Kong Harald inviterte hele slekta og gode venner til Slottet - for å feire prinsesse Astrids 75-årsdag.

FESTIVITAS: Kong Harald og dronning Sonja var vertskap for prinsesse Astrids 75-årsdag. Til høyre hennes mann Johan Martin Ferner. Foto: SCANPIX
FESTIVITAS: Kong Harald og dronning Sonja var vertskap for prinsesse Astrids 75-årsdag. Til høyre hennes mann Johan Martin Ferner. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ungdommelig jubilant!

SEHER.NO: Slottet var pyntet til fest, da kong Harald mandag kveld inviterte til smokingmiddag for 75-årsjubilanten prinsesse Astrid.

Prinsesse Astrid fru Ferner fyller 75 år i dag - og feires stort av "lillebror" Harald og hans Sonja på Sottet - akkurat nå mandag kveld.

Familie og venner er invitert til smokingmiddag med etterfølgende moro under lysekronene i kongeboligen. Jubilanten stiller med hele sin store familie: ektemannen Johan Martin Ferner, de fem barna med sine partnere og fem barnebarn. Kronprinsparet - samt Märtha og Ari står også på gjestelisten.

Det er mer enn familiære grunner til at Harald i kveld hedrer sin søster. Bare 22 år gammel ble Astrid ved sin mors død i 1954 Norges første dame - og helt til Sonja kom inn i familien 14 år senere var hun den norske kongefamiliens eneste kvinnelige representant her hjemme.

Prinsesse Astrid er den mellomste av kong Olavs tre barn. Den eldste er prinsesse Ragnhild, fru Lorentzen, som bor i Rio. Hun og ektemannen Erling Lorentzen har imidlertid meldt avbud både til feiringen av søsterens 75-årsdag og lillebrorens 70-årsdag senere i måneden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer