UT PÅ TUR: Sammen med dronning Silvia har kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle vært i Wien. Der ble det mildt sagt god stemning. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Sammen med dronning Silvia har kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle vært i Wien. Der ble det mildt sagt god stemning. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle:

Prinsesse Estelle overrasket utdrikningslag

Kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle overrasket folket på jentetur.

Kronprinsesse Victoria (41) og prins Daniels (45) eldste datter, prinsesse Estelle (7), har sjarmert seg inn i folkets hjerter for lengst. Prinsessen stjeler stadig oppmerksomheten når hun er med både foreldrene og resten av den svenske kongefamilien på oppdrag, og denne helgen gjorde hun det igjen.

Sammen med mamma Victoria og bestemor dronning Silvia (75), dro de tre på jentetur til Wien i Østerrike. Her hadde de tre generasjonene med kongelige tatt seg helt fri for å tilbringe tid sammen lørdag formiddag, og det er ett helt spesielt øyeblikk som får fansen til å sperre opp øynene.

Kjøpte godteri på gaten

Det er nemlig ingen hemmelighet at medlemmer av de fleste kongehus har streng sikkerhet rundt seg. De får sjelden gå på åpen gate alene, spesielt tronarvinger - og hvis de gjør det, så følger som regel et helt korps av sikkerhetsvakter.

Det sjokkerte derfor mange at Victoria sammen med sin syv år gamle datter stoppet tilfeldig opp på gaten i Wien for å slå av en prat med noen kongelige fans, ifølge Hänt.

STORSJARMØR: I kjent stil sjarmerte Estelle de som fikk møte henne og Victoria. Denne gangen var det en jentegjeng som ifølge svenske medier var på utdrikningslag. Foto: NTB Scanpix
STORSJARMØR: I kjent stil sjarmerte Estelle de som fikk møte henne og Victoria. Denne gangen var det en jentegjeng som ifølge svenske medier var på utdrikningslag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge flere svenske medier, og som bildet også tilsier, er jentegjengen de kongelige møtte på utdrikningslag - med både brudeslør og ballonger.

Bilder går varmt i svensk presse, og det er tydelig at både de som fikk hilse på den kongelige duoen, og mor og datter selv, koste seg stort. På bildene ser man nemlig at Estelle får en kokosbolle, og mer enn gjerne viser frem godsakene til de oppmøtte fotografene.

Latteren sitter tilsynelatende løst, og møtet blir nok et minne for livet, spesielt for fansen som fikk treffe de to svenske tronarvingene.

I løpet av oppholdet i Wien tilbragte Estelle og Victoria også tid i en dyrehage. Her var også dronningen med, noe som seg hør og bør har blitt dokumentert av dyrehagen selv, ifølge Svenske Damtidning.

- Deres besøk var en stor ære, står det under et bilde av de tre på dyrehagens Facebook-side.

Lærer av foreldrene

Dette er andre gang på kort tid at Estelle stjeler folkets oppmerksomhet. Den nydelige syvåringen gjorde nemlig akkurat det samme da kronprinsesse Victorias navnedag ble feiret i mars.

Estelle hjalp nemlig til med å ta imot både gaver og blomster, og selv om hun bare er syv år gammel, svarte Estelle også pressen på et par spørsmål, blant annet om hvordan det føltes å feire moren. Dette er imidlertid noe som skjer svært sjeldent, med tanke på alderen hennes.

- Det føles bra, svarte hun, ifølge Svensk Damtidning.

Vis mer

Det hører med andre ord til sjeldenhetene at så unge medlemmer av kongefamiliene uttaler seg til pressen, men Estelle valgte altså å gjøre det på Victorias store dag.

Mens Estelle allerede ser ut til å være medievant, holdt hennes tre år gamle lillebror seg i bakgrunnen med pappa, prins Daniel. I motsetning til storesøsteren, som hadde et helt rosa antrekk for anledningen, hadde den lille gutten kongeblå lue og frakk med matchende votter til.

Informasjonssjef ved det svenske hoffet, Margareta Thorgren, uttalte til Expressen at kronprinsesseparet er godt vant med media, noe de også viderefører til barna.

- (...) Kronprinsessen har sin egen erfaring, og er derfor oppmerksom på media og barna, og hvordan man skal håndtere det, sa Thorgren.

LES OGSÅ: - Ingen har stått overfor disse utfordringene før

Søkte hjelp hos stamme i Peru etter ekteskapsbruddet

Søkte hjelp hos stamme i Peru etter ekteskapsbruddet

- Det fineste han har gjort, er å slå opp med meg

- Det fineste han har gjort, er å slå opp med meg

- Hun synes det var både morsomt og grusomt

- Hun synes det var både morsomt og grusomt

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

- Jeg har ikke fortjent dette

- Jeg har ikke fortjent dette

Transkjønnede Indya stjal showet i dristig kjole

Transkjønnede Indya stjal showet i dristig kjole

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

Avsluttet bisettelsen med pølsefest

Avsluttet bisettelsen med pølsefest

Raser mot rykter etter innleggelsen

Raser mot rykter etter innleggelsen

Røper detaljer om sønnen for første gang

Røper detaljer om sønnen for første gang

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255