Kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle:

Prinsesse Estelle overrasket utdrikningslag

Kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle overrasket folket på jentetur.

UT PÅ TUR: Sammen med dronning Silvia har kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle vært i Wien. Der ble det mildt sagt god stemning. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Sammen med dronning Silvia har kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle vært i Wien. Der ble det mildt sagt god stemning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Victoria (41) og prins Daniels (45) eldste datter, prinsesse Estelle (7), har sjarmert seg inn i folkets hjerter for lengst. Prinsessen stjeler stadig oppmerksomheten når hun er med både foreldrene og resten av den svenske kongefamilien på oppdrag, og denne helgen gjorde hun det igjen.

Sammen med mamma Victoria og bestemor dronning Silvia (75), dro de tre på jentetur til Wien i Østerrike. Her hadde de tre generasjonene med kongelige tatt seg helt fri for å tilbringe tid sammen lørdag formiddag, og det er ett helt spesielt øyeblikk som får fansen til å sperre opp øynene.

Kjøpte godteri på gaten

Det er nemlig ingen hemmelighet at medlemmer av de fleste kongehus har streng sikkerhet rundt seg. De får sjelden gå på åpen gate alene, spesielt tronarvinger - og hvis de gjør det, så følger som regel et helt korps av sikkerhetsvakter.

Det sjokkerte derfor mange at Victoria sammen med sin syv år gamle datter stoppet tilfeldig opp på gaten i Wien for å slå av en prat med noen kongelige fans, ifølge Hänt.

STORSJARMØR: I kjent stil sjarmerte Estelle de som fikk møte henne og Victoria. Denne gangen var det en jentegjeng som ifølge svenske medier var på utdrikningslag. Foto: NTB Scanpix
STORSJARMØR: I kjent stil sjarmerte Estelle de som fikk møte henne og Victoria. Denne gangen var det en jentegjeng som ifølge svenske medier var på utdrikningslag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge flere svenske medier, og som bildet også tilsier, er jentegjengen de kongelige møtte på utdrikningslag - med både brudeslør og ballonger.

Bilder går varmt i svensk presse, og det er tydelig at både de som fikk hilse på den kongelige duoen, og mor og datter selv, koste seg stort. På bildene ser man nemlig at Estelle får en kokosbolle, og mer enn gjerne viser frem godsakene til de oppmøtte fotografene.

Latteren sitter tilsynelatende løst, og møtet blir nok et minne for livet, spesielt for fansen som fikk treffe de to svenske tronarvingene.

I løpet av oppholdet i Wien tilbragte Estelle og Victoria også tid i en dyrehage. Her var også dronningen med, noe som seg hør og bør har blitt dokumentert av dyrehagen selv, ifølge Svenske Damtidning.

- Deres besøk var en stor ære, står det under et bilde av de tre på dyrehagens Facebook-side.

Lærer av foreldrene

Dette er andre gang på kort tid at Estelle stjeler folkets oppmerksomhet. Den nydelige syvåringen gjorde nemlig akkurat det samme da kronprinsesse Victorias navnedag ble feiret i mars.

Estelle hjalp nemlig til med å ta imot både gaver og blomster, og selv om hun bare er syv år gammel, svarte Estelle også pressen på et par spørsmål, blant annet om hvordan det føltes å feire moren. Dette er imidlertid noe som skjer svært sjeldent, med tanke på alderen hennes.

- Det føles bra, svarte hun, ifølge Svensk Damtidning.

Vis mer

Det hører med andre ord til sjeldenhetene at så unge medlemmer av kongefamiliene uttaler seg til pressen, men Estelle valgte altså å gjøre det på Victorias store dag.

Mens Estelle allerede ser ut til å være medievant, holdt hennes tre år gamle lillebror seg i bakgrunnen med pappa, prins Daniel. I motsetning til storesøsteren, som hadde et helt rosa antrekk for anledningen, hadde den lille gutten kongeblå lue og frakk med matchende votter til.

Informasjonssjef ved det svenske hoffet, Margareta Thorgren, uttalte til Expressen at kronprinsesseparet er godt vant med media, noe de også viderefører til barna.

- (...) Kronprinsessen har sin egen erfaring, og er derfor oppmerksom på media og barna, og hvordan man skal håndtere det, sa Thorgren.

LES OGSÅ: - Ingen har stått overfor disse utfordringene før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer