Meghan og Harrys bryllup:

Prinsesse Dianas «ukjente» niese «tok en Pippa»

- Den ene personen som klarte å overgå Amal Clooney.

SLÅENDE VAKKER: Mange har sperret øynene opp for 27 år gamle Lady Kitty Spencer etter at hun slo gjennom som modell for noen år siden. Hun ble også godt lagt merke til i lørdagens prinsebryllup i Windsor. Foto: NTB scanpix
SLÅENDE VAKKER: Mange har sperret øynene opp for 27 år gamle Lady Kitty Spencer etter at hun slo gjennom som modell for noen år siden. Hun ble også godt lagt merke til i lørdagens prinsebryllup i Windsor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag formiddag ga prins Harry (33) og Meghan Markle (36) hverandre sine «ja» i St. Georges kapell på Windsor slott i London.

Forventningene har vært skyhøye helt siden forlovelsen ble kjent i november i fjor, både når det gjelder brudekjolen og gjestelisten.

Alles øyne var på den vakre bruden da hun ankom kapellet like før klokken 13 (norsk tid), men før den tid ankom altså gjestene.

LES ALT OM BRYLLUPET HER!

Lady Kitty Spencer (27) er blant dem som har fått mye oppmerksomhet i internasjonale medier etter at hun troppet opp i Windsor lørdag formiddag.

Nettsteder som blant andre Harper's Baazar, Marie Claire og Good Housekeepingomtaler henne som en av bryllupets best kledde gjester.

FLOTT: Lady Kitty Spencer får mye oppmerksomhet både i internasjonale medier og i sosiale medier for antrekket sitt i bryllupet. Foto: NTB scanpix
FLOTT: Lady Kitty Spencer får mye oppmerksomhet både i internasjonale medier og i sosiale medier for antrekket sitt i bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vakker

27-åringen, som er niesen til avdøde prinsesse Diana - eldstedattera til Dianas bror, jarl Charles Spencer (53), stjal showet i en grønn kreasjon fra Dolce & Gabbana. Hun hadde matchet antrekket med oransje sko og veske - som sto i stil med kjolen.

Spencer kom sammen med søstera Lady Eliza (25), broren Louis (24) og mora Victoria Aitken (52).

MOTERIKTIG: Lady Kitty Spencer var ikledd en lekker kjole fra Dolce & Gabbana. Foto: NTB scanpix
MOTERIKTIG: Lady Kitty Spencer var ikledd en lekker kjole fra Dolce & Gabbana. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Lady Kitty Spencer, den ene personen som klarte å overgå Amal Clooney», blir blant annet nevnt på Twitter.

«Herregud, la oss bare se på hvor vakker Lady Kitty Spencer er», blir også nevnt.

Ifølge Express skal prins Harry ha god kontakt med sine kusiner på moras side, og det var derfor ikke overraskende at Lady Kitty Spencer og hennes søstre var å se i bryllupet.

Det er også forventet at hun er blant dem 200 heldige utvalgte som får ta del i etterfesten som blir holdt ved Frogmore House i Windsor.

KAKE: Det er knytt høge forventninger til hva slags kake som blir servert i Harry og Meghans brullypsfest. Matredaktør i Dagbladet opplyser oss. Video: Per Ervland / AP Vis mer

«Tok en Pippa»

Oppmerksomheten rundt Lady Kitty Spencer kan sammenlignes med oppstyret som oppsto rundt hertuginne Kates søster, Pippa Middleton, i Kate og prins Williams bryllup i 2011.

Den britiske 34-åringen ble nemlig kjendis verden over etter det kongelige bryllupet, der hun var brudepike og var iført en tettsittende, hvit kjole.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 08.01.2013 «HER ROYAL HOTNESS»: Bakenden til Pippa Middleton ble kjent over natta etter at hun stilte i en tettsittende elfenbenshvit kjole i søsterens bryllup i 2011. Video: Hege Varsi / NTB Scanpix Vis mer

Middletons bakdel fanget nemlig blikket til flere av de to milliarder seerne som fulgte storesøsterens vielse, noe som ga Middleton klengenavnet «Her Royal Hotness» og avfødte en rekke overskrifter - flere av dem her i Dagbladet.

Det var for øvrig i bryllupet til prins William og hertuginne Kate (36) at Spencer og hennes to yngre søstre for alvor ble oppdaget. Mange ble nemlig nysgjerrige på de tre vakre blondinene som satt ved siden av hverandre i kirken under bryllupsseremonien.

SØSTRE: Lady Kitty Spencer (t.h) sammen med søstrene Amelia (t.v) og Eliza i bryllupet til prins William og Hertuginne Kate i 2011. Foto: NTB scanpix
SØSTRE: Lady Kitty Spencer (t.h) sammen med søstrene Amelia (t.v) og Eliza i bryllupet til prins William og Hertuginne Kate i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Siden har den eldste i søskenflokken vært mer og mer synlig i media og i sosiale medier, og i 2015 hadde hun sitt store gjennombrudd som modell, da hun prydet forsiden av bladet Tatler.

Tidligere i år gikk hun også for designerduoen Dolce & Gabbana under moteuka i Milano.

Selv om Lady Kitty Spencer har et nært forhold til sine to kongelige fettere, prins William og prins Harry, har hun tidligere uttalt til The Telegraph at hun sjelden snakker om sin rojale familie i media.

- Av respekt for dem så kan jeg ikke snakke om dem. Beklager. Slik har det bare alltid vært, sa hun i 2016.

LES OGSÅ: Gjorde sin første offisielle opptreden etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer