Prinsesse Cristina rømmer landet

Flytter til Genève uten ektemannen.

FLYKTER: Spanske medier hevder at prinsesse Cristina flytter fra ektemannen i Spania, og tar med seg barna til Sveits.  Foto: All Over Press
FLYKTER: Spanske medier hevder at prinsesse Cristina flytter fra ektemannen i Spania, og tar med seg barna til Sveits. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Korrupsjonsskandalen rundt spanskekongens svigersønn Iñaki Urdangarín vil ingen ende da, og hans kone prinsesse Cristina har tydeligvis fått nok. Ifølge flere spanske medier har hun valgt å flytte utenlands uten sin mann!

I et forsøk på å skape ro for seg selv og parets fire barn, skal Cristina ha valgt å flytte til Genève i Sveits. Ektemannen blir ifølge den spanske avis El Pais igjen i Barcelona.

Parets fire barn starter på skole i den sveitsiske byen fra høsten av. Og Cristina, som har en mastergrad i internasjonale relasjoner skal viss nok jobbe for La Caixa Foundation skriver Billedbladet.
 
Undangarin har over lengre tid vært gransket for korrupsjon - og hans kongelige hustru ble også på et tidspunkt knyttet til saken. Noen spanske medier hevder at skandalen har ført Cristina og Iñaki fra hverandre. Dette er imidlertid ikke offisielt bekreftet.
 
Før skandalesaken begynte å rulle var Urdangarin et av de mest populære medlemmene av den spanske kongefamilien. Men med mistankene hengende over seg, har populæriteten falt betraktelig. Til nå har den nærmeste familien, inkludert Cristina, stått støtt ved hans side. Nå kan det imidlertid se ut som at også familieidyllen er i ferd med å briste.

LES OGSÅ: Benådet pedofil voldtektsmann