BRUDD: Det ryktes om at forholdet mellom Ernst August og prinsesse Caroline er over. Foto: All Over Press
BRUDD: Det ryktes om at forholdet mellom Ernst August og prinsesse Caroline er over. Foto: All Over PressVis mer

- Prinsesse Caroline skiller seg

- Ektemannens alkoholproblem skal ha ledet til bruddet.

SEHER.NO: Kjærligheten har tatt slutt. Nå skal prinsesse Caroline av Monaco (52) skille seg fra sin tredje ektemann, Ernst August av Hannover. Det er det Svensk Damtidning som melder.

Franske Point de Vues startet det hele tidligere denne uken med en forside der det sto: Brudd. Nå melder altså det svenske magasinet at ekteskapet mellom Caroline og Ernst August skal være over.

Det er bråk og stadige konlikter som skal ha ført til skilsmissen, og Caroline skal ha fått klarsignal av sin bror, fyrst Albert, om å gå fra sin ektemann.

Skilsmissen er ennå ikke offentliggjort, men det ventes en kunngjøring om noen få dager.

"Ryktene går om at Ernst August er en slåsskjempe med alkoholproblem. Dette skal har vært den største grunnen til bruddet", skriver Svensk Damtidning.

Caroline og Ernst August giftet seg 23. januar 1999, etter at Caroline mistet sin andre ektemann, Stefano Casiraghi, i en tragisk båtulykke.

Prinsessens kjærlighetsliv har vært preget av skuffelser og uhell gang på gang. Første gang hun giftet seg var i 1978, den gang med bankmannen Philippe Junot. Paret skilte seg drøye to år senere.

Nå ser det ut til at prinsessen nok en gang kommer dårlig ut av et ekteskap.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kastet toppen på sydenferie