STÅR SAMMEN: Etter å ha opplevd sorger og gleder sammen, er det knyttet sterke bånd mellom William og Harry. Foto: AP
STÅR SAMMEN: Etter å ha opplevd sorger og gleder sammen, er det knyttet sterke bånd mellom William og Harry. Foto: APVis mer

Prinsene snakker ut

Prins William og prins Harry forteller alt i åpenhjertig intervju med NBC.

Forteller alt?


SEHER.NO: De to britiske prinsene William (24) og Harry (22) snakker ut i et åpenhjertig og langt intervju med det amerikanske morgenprogrammet Today på NBC.


 - De unge guttene snakker ærlig om absolutt alt i intervjuet. Om å miste moren sin så plutselig, Harrys tanker om at han skal ut i krigen og hvordan de har det i forhold til papparaziene, sier en nær kilde ifølge Daily Express.


Prinsene - som er kjent for sine ville fester og kjærlighetsforhold - har allerede vært i opptak med programmet, da Matt Lauer og hans team fra Today var i London forrige uke.


Programmet blir sendt i forkant av den store konserten til minne om Prinsesse Diana 1. juli, som også ville vært den avdøde prinsessens 46-årsdag.


Store artister som Kylie Minogue, Take That, Rod Stewart, Elton John, Joss Stone og Brian Ferry dukker opp på scenen, og slottet håper prins Harry - som snart reiser til Irak - får perm fra militæret slik at han får med seg konserten.