Prinsene drømmer om Kylie

Prins William vil ha den australske popstjernen på scenen under sommeren Diana-konsert.

KONSERTARRANGØR: Prins William vil hedre sin mors minne med en stjernespekket konsert - gjerne med Kylie i spissen. Foto: All Over Press
KONSERTARRANGØR: Prins William vil hedre sin mors minne med en stjernespekket konsert - gjerne med Kylie i spissen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Prins William ønsker seg Kylie Minogue som selve kronen på verket når sommerens minnekonsert for prinsesse Diana går av stabelen.

Ifølge The Mirror er den australske popprinsessen allerede i dialog med prinsen om en opptreden under konserten, som går av stabelen 1. juli på Wembley Arena.

- Hun har blitt bedt om å gjøre det, og Wills er svært begeistret for at hun kanskje deltar. Samtalene er langt på vei og alle håper hun vil si ja. Det vil være en stor ære for henne å opptre for en så viktig sak. Elton og Kylie blir to av de største navnene, og vi er også interesserte i å se dem opptre sammen på scenen. Vi får vente å se, sier en kilde.

LES MER: Slik skal prinsene hedre Diana

Veldedighetskonserten, som finner sted på det som ville vært Dianas 46-års dag, blir trolig sommerens mest stjernespekkede event. I tillegg til Elton John, har både Duran Duran, Joss Stone, og Pharrell bekreftet at de kommer - selv om de ikke får betalt en eneste krone for oppdraget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer