Prinsen tvitret fra sykesenga

Ble innlagt etter at legene oppdaget svulst.

EKSILPRINS: Til tross for at kongehuset Savoie forsvant da Italia ble gjort til en republikk i 1946, bruker Emanuel Filiberto fortsatt sin prinsetittel. Foto: Stella Pictures
EKSILPRINS: Til tross for at kongehuset Savoie forsvant da Italia ble gjort til en republikk i 1946, bruker Emanuel Filiberto fortsatt sin prinsetittel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den italienske prinsen Emanuele Filiberto (39) fra det tidligere kongehuset Savoia, ligger for tiden på sykehus i påvente av en operasjon for å fjerne en svulst i nesen.

I likhet med vår egen kronprinsesse Mette-Marit, er prins Emanuele aktvi på nettsamfunnet Twitter, og onsdag la han ut et bilde fra sykesengen, av sin arm med pasient-navnelapp.

Ifølge Svensk Damtidning er svulsten godartet, men steller likevel i stand så store problemer for prinsen, at han vil fjerne den så fort som mulig.

Prins Emanule Filiberto er en stor kjendis i hjemlandet Italia, og har vært med i flere TV-programmer.

I tillegg til å ha vært med i den italienske versjonen av «Skal vi danse?» har han blant annet sitt eget program, hvor prøver forskjellige yrker for en dag.

Prins Emanuele er gift med kona Clotilde, som også er aktiv på Twitter. De to har døtrene Vittoria og Luisa sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit utfordret Haakon på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer