Prinsen tok privatfly til slummen

Prins Andrew svidde av 885 000 kroner.

<strong>FÅR KRITIKK:</strong> Prins Andrews pengebruk får kraftig kritikk etter hans besøk til slummen i India. Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: Prins Andrews pengebruk får kraftig kritikk etter hans besøk til slummen i India. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dronning Elizabeths (86) sønn, prins Andrew (52), skaper store avisoverskrifter i England etter en famøs luksustur til Mumbai i India.

Prinsen skulle besøke beboere i Dharavi i India, det samme område som filmen «Slumdog Millionaire» ble spilt inn i. Byen huser noen av verdens fattigste.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Andrew ankom i eget chartret privatfly – på britiske skattebetaleres regning. Turen var en del av Dronningens diamantjubileum, og regningen for flyturen kom på hele 750 000 kroner.

- Å ankomme slummen i privatfly gir et forferdelig inntrykk av landet vårt. Og det er ekstra ille å kaste bort penger på denne måten når man skal besøke folk som lever i en så stor fattigdom, sier parlamentsmedlem Paul Flynn til Daily Mail.


Prins Charles har tidligere besøkt området, men han nøyde seg med på bo på et 3-stjerners hotell. Prins Andrew leide det beste stedet som kunne oppdrives for penger – og betalte 85 000 kroner for tre netter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flau Fergie måtte si unnskyld

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer