Prinsen skulle drepes på New Zealand

Drama på New Zealand under de kongeliges besøk.

RUNDREISE: Charles og Camillas rundreise i Papua Ny-Guinea, Australia og New Zealand er en del av dronning Elizabeths 60-årsjubileum som regent. Foto: All Over Press
RUNDREISE: Charles og Camillas rundreise i Papua Ny-Guinea, Australia og New Zealand er en del av dronning Elizabeths 60-årsjubileum som regent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Politiet på New Zealand arresterte for kort tid siden en mann. Han mistenkes for å ha planlangt et attentatforsøk på prins Charles (63) og hertuginne Camilla (65).

Mannen, som er i 70-årsalderen, ble oppdaget på overvåkningskameraer.

Ifølge Sky News skal mannen være en motstander av kongehuset.

- En 74 år gammel mann ble arrestert for å planlegge et angrep på det kongelige paret, forteller en polititjenestemann til Fairfax Media på New Zealand.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Charles og Camillas rundreise i Papua Ny-Guinea, Australia og New Zealand er en del av dronning Elizabeths 60-årsjubileum som regent. Den offisielle delen av besøket er over i slutten av uken.

Kongehuset har foreløpig ikke kommentert attentatforsøket.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skulle skyte Kongen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer