Prinsen er flyvertinnenes skrekk

Kongens lillebror krever alltid oppgradering til første klasse.

KONGENS LILLEBROR: Prins Laurent, dronning Mathilde, kong Philippe og prinsesse Claire i forbindelse med julekonserten på Palasset i Belgia i fjor. Forholdet skal være anstrengt mellom brødrene. Foto: action press/All Over Press
KONGENS LILLEBROR: Prins Laurent, dronning Mathilde, kong Philippe og prinsesse Claire i forbindelse med julekonserten på Palasset i Belgia i fjor. Forholdet skal være anstrengt mellom brødrene. Foto: action press/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Belgiske prins Laurent har vært i medias søkelys siden han var en liten gutt. Kongens lillebror har på en eller annen måte alltid klart å få negativ presseomtale.

Prinsen har omtrent gjort alt hva en prins ikke bør gjøre, og påstandene rundt hans privatliv har vært både mange, og til dels slibrige. Politiet har også flere ganger etterforsket prinsen.

Tidligere i år havnet han i koma på sykehus. Slottet gikk ut og hevdet at det var lungebetennelse. Saken ble omtalt over hele Europa. Heldigvis gikk det bra med prinsen, som nå er utskrevet.

Det er imidlertid en helt annen side av prinsen som forarger både innbyggerne i Belgia og de ansatte i flyselskapene. Og statsministeren!

Krever gratis drinker

Prinsen er så gjerrig at han alltid kjøper de billigste flybillettene som er å oppdrive - for så å kreve oppgradering til første klasse når han er ute og reiser. Og han gjør det samme for familien.

Som regel får han viljen sin. Men da han og kona prinsesse Claire var invitert i kronprinsesse Victoria og prins Daniels bryllup i Sverige i 2010 satte en flyvertinne foten ned og nektet prinsen oppgradering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer