SPESIALPAKKER: Prins Joachims får laget egne sigarettpakker med sitt eget monogram på skriver Ekstra Bladet. Foto: Faksimile Ekstra Bladet
SPESIALPAKKER: Prins Joachims får laget egne sigarettpakker med sitt eget monogram på skriver Ekstra Bladet. Foto: Faksimile Ekstra BladetVis mer

Prinsen er en storrøyker

Prins Joachim røyker 54 sigaretter om dagen!

SEHER.NO: Prins Joachim (38) har aldri lagt skjul på at han røyker, men at den danske prinsen har et daglig forbruk på 54 sigaretter ville man vel kanskje ikke trodd.


Ekstra Bladet skriver at prins Joachim røyker 54 sigaretter om dagen, noe som tilsvarer 20 000 sigaretter i året.


Men Joachim vet hvordan han skal sjarmere damene, tross sine røykevaner...


Han får nemlig sigarettene levert i spesialpakker med monogram og navn på, skriver den danske avisen.


Det er Skandinavisk Tobakkskompagni som de siste årene har forsynt prinsen med de noe blærete pakningene, hvor det står "Rygning kan drebe" under prinsens eget monogram.


- Det hele startet med at noen av vennene hans ringte oss kort tid før han fylte 30. De ville høre om vi kunne lage noen pakker med hans navn og monogram. Tydeligvis falt dette i smak, for kort tid etter dette ringte hoffet og spurte om vi kunne lage noen flere, sier sigarettfirmaets talsmann til Ekstra Bladet.


Men selv om de kongelige er vant til å få mye gratis, må Prins Joachim ta av sin egen lomme for å betale for sigarettene.


- Han betaler full pris.


En kilde på fabrikken forteller at det blir laget 5000 sigaretter til prins Joachim hvert kvartal.

LES OGSÅ: - Mary hater Marie