Prins George:

Prinsen (7) vekker oppsikt

Den unge prinsen så alt annet enn fornøyd ut etter søndagens EM-finale.

FINALE: Deler av den britiske kongefamilien var på plass for å se England spille finalen mot Italia. Nå vekker bilder av prins George oppsikt. Foto: Frank Augstein / Reuters / NTB
FINALE: Deler av den britiske kongefamilien var på plass for å se England spille finalen mot Italia. Nå vekker bilder av prins George oppsikt. Foto: Frank Augstein / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Søndag kveld gikk den etterlengtede EM-finalen av stabelen, og supportere på begge sider kunne glede seg over gule kort, elleville målsjanser og staffekonkurranse.

Etter noen intense timer med supportersang, ekstraomganger og staffer var det til slutt Italia som gikk seirende ut av finalen, og kan med det krone seg med tittelen som europamestere.

Det var imidlertid ikke bare spillerne på banen som vekket oppsikt.

På tribunen hadde ivrige fotballfans tatt plass, og på VIP-plassene kunne man se kjente fjes som Tom Cruise, David Beckham og Kate Moss, samt deler av den britiske kongefamilien.

Det er sistnevnte som nå får mye oppmerksomhet i sosiale medier, nærmere bestemt prins George (7).

FANS: Den engelske fansen er i fyr og flamme før EM-finalen mot Italia. Video: @Urban_Pictures / twitter Vis mer

«Det er mer i vente»

For mens italienske fotballsupportere kunne juble over seieren, var det en tilsynelatende knust sjuåring, ledsaget av prins William (39) og hertuginne Kate (39), som måtte bite i det sure eplet og innse nederlaget.

Prins George har gjennom mesterskapet vist seg å være en ivrig fotballfan, og under flere kamper har han og faren, William, stått fjellstøtt på tribunen med matchende antrekk og heiet frem landet sitt.

Prins William, som er president i fotballforbundet, tok tapet med fatning, og var raskt ute på sosiale medier med å gratulere både Italia og England med kampen.

«Hjerteskjærende. Gratulerer til Italia med en flott seier. England, dere har kommet så langt, men dessverre var ikke dette vår dag denne gangen. Dere kan alle holde hodene deres høyt og være så stolte av dere selv - jeg vet det er mer i vente. W» skrev han til et bilde på hertugparets offisielle Instagram-konto.

Sønnen George så imildertid ikke ut til å ha en like god dag, ifølge People.

FÅR STATUE: Prins Harry og Prins William avduker statue av Diana på prinsessas 60-årsdag. Vis mer

«Det er OK, George»

Den unge prinsens ærlige ansiktsuttrykk og reaksjoner på tapet har nå gått sin seiersgang på sosial medier, der flere har bitt seg merke i den synlige skuffelsen i ansiktet hans - som tydelig reflekterer hvordan store deler av England følte på samme tidspunkt.

«Alle i England akkurat nå», skrev en bruker på Twitter, sammen med et bilde av en tydelig skuffet George.

«Prins Georges søte ansikt. Definitivt en introduksjon til hvordan det er å være England-supporter», skriver en annen.

«Det er OK, George. Noen ganger vinner man, noen ganger taper man. Det vil komme flere kamper», oppmuntrer en tredje.

Enkelte brukere på Twitter har også benyttet muligheten til å ytre sin personlige mening om hvordan sjuåringen ser ut. Blant annet har enkelte skrevet at han ser ut som en «40 år gammel investor», og at det er deilig å se kongefamilien få motgang.

«Alle som er glade for å se en liten gutt så lei seg har den mest motbydelige karakteren noensinne! Skam dere! Jeg er så lei meg, William, Catherine og George», skriver en.

«Han skal bli konge en dag. Han kommer til å klare seg», påpeker en annen.

LES OGSÅ: Overrasker med avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer