Prinsen (1) kjempet for livet mens tvillingene ble født

Nå avsløres det hvorfor prins Joachim ikke kom på fødselsbesøk.

PUSTEPROBLEMER: Prinsesse Marie og Prins Joachim opplevde alle foreldres frykt da sønnen prins Henrik fikk pusteproblemer i Miami. Foto: Stella Pictures
PUSTEPROBLEMER: Prinsesse Marie og Prins Joachim opplevde alle foreldres frykt da sønnen prins Henrik fikk pusteproblemer i Miami. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hele Danmark fulgte med da kronprinsesse Mary fødte tvillingene 8. januar i år. Etter at kronprinsens bror, prins Joachim (42) ikke hadde besøkt tvillingene på sykehuset etter noen dager, begynte danske medier å spekulere i om det foregikk en krangel mellom de kongelige brødrene.

Prins Joachim og prinsesse Marie var på ferie i Miami og hoffet meldte om at de ikke forventet dem hjem med det første.

Det har nå blitt kjent at det ikke var en kongelig krangel som førte til at Joachim ikke besøkte tvillingene på sykehuset. Prins Joachim og prinsesse Maries sønn Henrik (1), kjempet nemlig for livet i Miami, ifølge danske Se og Hør.

- Prins Henrik var dehydrert og hadde bronkitt. Han var derfor på sykehuset, forteller det danske hoffets pressesjef Lene Balleby til danske Se og Hør.

Ifølge ukebladet fikk prinsesse Marie full panikk da sønnen fikk vanskeligheter med å puste og gikk straks i gang med å finne det beste sykehuset til den unge prinsen.

Prins Henrik ble innlagt på «Baptist Childrens Hospital» i Miami og fikk god behandling.

Hele familien er nå hjemme i Danmark og hoffet forteller at prisen har det bra og har besøkt tvillingene til Mary.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her er tvillingene!