Prinsefamilien overrasket med eksotisk familiebilde

- For en skjønn familie!

EKSOTISKE OMGIVELSER: I disse dager er den danske prinsefamilien på ferie i Brasil i forbindelse med OL i Rio som starter 5. august. Her er prins Joachim, prins Nikolai, prins Henrik, prinsesse Marie, prinsesse Athene og prins Felix fotografert ved Iguazúfallene på grensen mellom Brasil og Argentina. Foto: Skjermdump // Instagram // Det danske kongehus
EKSOTISKE OMGIVELSER: I disse dager er den danske prinsefamilien på ferie i Brasil i forbindelse med OL i Rio som starter 5. august. Her er prins Joachim, prins Nikolai, prins Henrik, prinsesse Marie, prinsesse Athene og prins Felix fotografert ved Iguazúfallene på grensen mellom Brasil og Argentina. Foto: Skjermdump // Instagram // Det danske kongehus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at den danske kongefamilien entret sosiale medier-verdenen tidligere i år har vi virkelig lært å kjenne våre rojale venner i sør bedre. Kongehuset, med dronning Margrethe (76) i spissen, er nemlig svært flinke til å dele store og små øyeblikk med sine flere tusen følgere. 

Søndag formiddag ble det lagt ut et familiebilde av prins Joachims (47) flotte familie, som i disse dager er på ferie i Brasil, på kongehusets offisielle Instagram-profil. Den 5. august går nemlig startskuddet for OL i Rio de Janeiro, og som seg hør og bør er det danske kongehuset representert ved blant andre Joachim, hans kone og fire barn.

De benyttet anledningen til å legge et besøk innom Iguazúfallene, som er flere eksotiske fossefall som ligger på grensen mellom Brasil og Argentina. På bildet ser vi prins Joachim, hans kone prinsesse Marie (40), deres to felles barn prinsesse Athena (4) og prins Henrik (7), samt prins Felix (14) og prins Nikolai (16), som er prins Joachims to sønner fra ekteskapet med grevinne Alexandra (52).

Hygget seg på vinslott i Frankrike

I kommentarfeltet til bildet er det flere som påpeker hvor skjønn familien er, og fansen ønsker dem en fin familieferie sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer