<strong>SKØYERE:</strong> Hertuginne Kate passet godt på prinsesse Charlotte, da de ventet på Pippa før bryllupet lørdag. Foto: NTB Scanpix
SKØYERE: Hertuginne Kate passet godt på prinsesse Charlotte, da de ventet på Pippa før bryllupet lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins George og prinsesse Charlotte:

Prinsebarna stjal showet på Pippas store dag

Det var ikke bare bruden som var spent før bryllupet..

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Pippa Middleton strålte om kapp med sola, da hun ankom St. Marks-kirken i Englefield, Berkshire for å gifte seg med kjæresten James Matthews lørdag.

Men i brudefølget var det også flere spente barn.

De to som fikk nesten like mye oppmerksomhet som bruden, var tronarvingen prins George (3) og hans lillesøster prinsesse Charlotte (2).

<strong>STOLT STOREBROR:</strong> Det var lett å se at prins George har fått et godt forhold til sin lillesøster. Foto: NTB Scanpix
STOLT STOREBROR: Det var lett å se at prins George har fått et godt forhold til sin lillesøster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Barna til prins William (34) og Pippas søster, hertuginne Kate (35) hadde fått oppgaven som ringbærer og blomsterpike i bryllupet.

Før bruden ankom kirken med sin far Michael, stimlet de to prinsebarna sammen i døråpningen sammen med flere andre små venner og slektninger - godt passet på av hertuginne Kate.

Og ansiktsuttrykkene etterlot liten tvil om at dette var en av de mest spennende dagene de har opplevd hittil i sine unge liv.

Prins William ankom sammen med sin bror prins Harry (32).

<strong>NYSGJERRIG:</strong> Prinsesse Charlotte fulgte godt med på brudefølgets bil. Foto: NTB Scanpix
NYSGJERRIG: Prinsesse Charlotte fulgte godt med på brudefølgets bil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svindyrt bryllup

Det har lenge blitt spekulert i hvor mye paret ville punge ut for det overdådige bryllupet, og det er liten tvil om at det har kostet skjorta.

Bryllupsfesten vil foregå i et stort telt med glasstak, som rommer 350 personer.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer

Ifølge Bridebook, gjengitt av Harper Bazar, har det vært forventet at paret ville punge ut 720 000 kroner på lokalet alene.

For selv om Pippas søster, Kate, er giftet inn i den britiske kongefamilien, blir bryllupet omtalt som royalt.

<strong>ELEGANTE ANTREKK:</strong> De små guttene og jentene hadde fått spesielt designete antrekk til den store dagen. Foto: NTB Scanpix
ELEGANTE ANTREKK: De små guttene og jentene hadde fått spesielt designete antrekk til den store dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet Bridebook har regnet ut at den store dagen ville koste omkring 2,5 millioner kroner - noe som er 15 ganger så mye som et gjennomsnittlig britisk bryllup.

Møttes for fem år siden

Det var i fjor sommer at Pippa Middleton forlovet seg med kjæresten James Matthews. Nyheten kom under ett år etter at Middleton brøt med kjæresten Nico Jackson, som hun var sammen med i tre år.

SKØYER: Under kongeparets 80-årsfeiring underholdte prinsen publikum med sitt eget show. Video: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge BBC hadde Middleton og Matthews en kortvarig flørt allerede i 2012, men først tre år etter ble de gjenforent.

Etter noen timer med spekulasjoner om en angivelig forlovelse, bekreftet paret den hyggelige nyheten via en uttalelse seinere på dagen den 19. juli 2016.

En talsperson for Kensington Palace sa i uttalelsen at Pippas storesøster Kate og hennes ektemann William var «svært begeistret» over nyhetene.

Kort tid etter kunne Pippa vise fram den flotte forlovelsesringen, som er en fire karats diamant, beskjært med hjørner og mange fasetter i «asscher cut»-stil.

STRÅLTE: Pippa Middleton giftet seg lørdag 20 mai.Video: AP Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer