SVÆRT POPULÆR: Prins William nøyde seg ikke med å ta det rolig dagen før det store bryllupet. På kvelden tok han turen ut for å møte sine største fans.  Foto: All Over Press
SVÆRT POPULÆR: Prins William nøyde seg ikke med å ta det rolig dagen før det store bryllupet. På kvelden tok han turen ut for å møte sine største fans. Foto: All Over Press Vis mer

Prins William skapte hysteri da han overrasket alle

- Skal dere sove her? Har dere boblebad der inne også?

Publisert
SEHER.NO: Prins William (28) skapte hysteri da han kom på et svært overraskende besøk til den enorme folkemengden som hadde lagt seg til i Londons gater seint torsdag kveld. Prinsen tok seg god tid til å hilse på de entusiastiske tilskuerne.

- Alt jeg må gjøre er å få linjene mine riktige, sa prinsen, som var som et stort smil på rundturen.

- Skal dere sove her? Har dere boblebad der inne også? Spøkte William til noen av de ivrige tilskuerne.

Prins Harry, som fulgte storebroren rundt var også svært entusiastisk.

- Dere er fantastiske. Tusen takk, ropte han til den hysteriske gjengen.

Uttalelsene til forloveren bygger opp under brudeparets egne uttalelser i et brev til folket tidligere på dagen, der de skrev at de var «utrolig rørt» over entusiasmen som er vist.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 85 år og festedronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer