<strong>VIL BO HER:</strong> Prins William har et ønske om å bo i mamma Dianas gamle hjem, Kensington Palace. Foto: Stella Pictures
VIL BO HER: Prins William har et ønske om å bo i mamma Dianas gamle hjem, Kensington Palace. Foto: Stella Pictures Vis mer

Prins William sa nei til dronningen

Brudeparet vil heller bo i Dianas gamle hjem.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag giftet prins William (28) seg med sin kjære Kate Middleton (29) - en mediebegivenhet som omtales som den største i verdens historie. Hele dagen har fansen fulgt begivenheten, både fra Londons gater og på storskjerm i Green Park. Også kjendiser i Norge har begeistret fått med seg bryllupet fra norske TV-skjermer. 

Midt i alt kaoset og bryllupsrusen kommer nyheten om at de nygifte vil bli boende i deres forholdsvis beskjedne hus i Angseley, der William jobber som pilot. Det akter han å fortsette med, selv om de to på et tidspunkt vil bevege seg videre til London.

Ifølge magasinet Hello! foretrekker William der Kensington Palace, som var prinsesse Dianas offisielle residens til sin død i 1997.

Dels gir det en signalverdi å bosette seg i mamma Dianas gamle hjem. Men prinsen forbinder også tiden han har hatt i leilighet 8 og 9 der med en lykkelig barndom, skriver magasinet.

Kate og William har mer enn en gang besøkt Kensington Palace, som blant andre Williams bror prins Harry (26) har benyttet seg av på uofisiell basis.
 
En annen mulig bolig i London vil være selveste Buckingham Palace, et forslag farmor dronning Elizabeth (85) har fremsatt. Men ifølge det velorienterte magasinet har William ydmykt, men bestemt takket nei til det alternativet.

Det nygifte paret overveier derimot St. James-slottet, fordi det ligger i nærheten av Charles' hjem Clarence House, der også lillebror Harry bor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her blir designeren avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer