Prins William reddet jente fra drukning

Prins William kom til unnsetning i dramatisk ulykke.

KONGELIG HELT: Prins William satt bak spakene, da han og hans kollegaer ble kalt ut for å redde en ung jente fra å drukne.  Foto: Scanpix
KONGELIG HELT: Prins William satt bak spakene, da han og hans kollegaer ble kalt ut for å redde en ung jente fra å drukne. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins William (30) bruker ikke bare tiden på å klippe snorer og vinke til folket. 

Som løytnant i det britiske luftforsvaret, har han også andre plikter. Dette fikk en 16 år gammel jente nyte godt av, da hun falt i sjøen utenfor Anglesey, en kyststrekning utenfor Wales nylig.

Det var ingen hvem som helst som satt i Sea King-helikopteret som kom henne til unnsetnig. Prinsen satt nemlig bak styrespaken, mens hans kollegaer gjorde jobben med å hente henne opp av sjøen.


- Hun hadde skrammer, var veldig kald, sjokkert og hadde slukt en del vann. Hun var i alvorlig trøbbel og var meget heldig, fortalte en av redningsmennene følge Hello.

Prins William ble utdannet som søke- og redningshelikopterpilot ved det britiske luftvåpnet i september 2010.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:    Willam mobbes for tynt hår

-Kate vil ikke ødelegge figuren

Her mister Kate fatningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer