Prins William og Kate snek seg inn på kino

De andre kinogjengerne hadde ingen anelse om hvem som satt i salen..

FORELSKET: Det ferske ekteparet er tydelig forelsket, og pleiet kjærligheten med å dra på kino tidligere denne uken. Bildet er tatt i Los Angeles tidligere i sommer.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Det ferske ekteparet er tydelig forelsket, og pleiet kjærligheten med å dra på kino tidligere denne uken. Bildet er tatt i Los Angeles tidligere i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det nygifte paret prins William (29) og hertuginne Kate (29) drar på kino som alle andre, den eneste forskjellen er at de sniker seg inn bakdøra!

Tidligere denne uken tok nemlig prinsen med seg sin ferske hustru på date for å se den britiske komedien «The Inbetweeners» på en lokal kino i Wales.

- De så ut som et hvilket som helst annet par som nøt en kveld på kino. Han hadde armen rundt livet hennes, og det så ut som om de var helt i sin egen verden, forteller en av de få som oppdaget paret til nettstedet People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Spiste middag med eksen og fire prostituerte 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer