FORELSKET: Prins William har vært koblet til en rekke jenter etter bruddet med Kate. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Prins William har vært koblet til en rekke jenter etter bruddet med Kate. Foto: Stella PicturesVis mer

Prins William dater Stone

- Hun synes at han er superskjønn, sier rockebabens venninne.

SEHER.NO: Hun er vill og vågal, har ring i nesen og rødlilla hår. Hasjrøykende Joss Stone (20) er prins Williams (24) nye kjæreste!


Og at unge frøken Stone er Kate Middletons rake motsetning er det ingen tvil om. Joss Stone er også totalt forskjellig fra andre damer den populære prinsen er blitt linket til.


Den påståtte romansen mellom de to skal ha startet da William ringte Joss for å drøfte hvilke sanger Joss Stone skulle fremføre under prinsesse Dianas minnekonsert den 1.juli.


- Joss er lykkelig over det faktum at Will ringer henne. De fant tonen umiddelbart. De har snakket sammen i mange timer om hvilke sanger hun skal synge, og de har gått gjennom en liste med Dianas favorittartister. De er blitt enige om Queen og Tina Turner, og Joss er utrolig stolt over at hun er blitt spurt om å fremføre dem, sier en kilde til The Mirror ifølge Bt.dk.


Det har lenge vært kjent at Joss Stone skal opptre på minnekonserten, og hun skal ifølge ryktene være meget glad for sitt vennskap med den britiske prinsen.


- Hun synes at han er superskjønn, og hun er utrolig beæret, sier en av artisten venner til The Mirror.