Prins Sverre Magnus:

Prins Sverre Magnus har brukket ankelen

Brakk ankelen under en sykkeltur.

BRUKKET ANKELEN: Prins Sverre Magnus brakk ankelen under en sykkeltur. Foto: NTB Scanpix
BRUKKET ANKELEN: Prins Sverre Magnus brakk ankelen under en sykkeltur. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): På sommerferie har prins Sverre Magnus (11) hatt et uhell på sykkel og brukket ankelen.

Det bekrefter kommunikasjonssjef på Slottet, Marianne Hagen, overfor Se og hør.

Slottet vil ikke utdype saken nærmere, bare at det har skjedd over sommeren.

Fikk proffhjelp i fotballkamp

Kronprinsfamilien har til nå hatt en aktiv sommer.

I midten av juni inviterte de til fotballkamp på Skaugum i Asker mot LSK Unified, et fotballag der alle funksjonssvake og funksjonsfriske kan delta, uavhengig av fotballferdigheter, alder og kjønn.

I motsetning til fjorårets kamp, hvor de oppmøtte trosset regnet, ble kampen spilt i strålende sol.

FOTBALLKAMP: Det var løkkefotball på Skaugum da kronprinsfamilien inviterte LSK Unified til kamp onsdag ettermiddag. Hjemmelaget Skaugum vant knepent 6-5 etter at Kronprins Haakon fikk inn det avgjørende målet. Video: NTB Scanpix Vis mer

Kronprinsfamilien hadde i år forsterket laget sitt med Caroline Graham Hansen (22) og Ingvild Isaksen (28) fra det norske fotball-landslaget.

I likhet med foregående år var den tidligere fotballstjerna Jan Åge Fjørtoft (50) lagleder, mens den pensjonerte NRK-legenden Arne Scheie (73) stilte som entusiastisk kommentator.

Sikret seieren

Både kronprins Haakon (43), kronprinsesse Mette-Marit (43), prins Sverre Magnus (11) og prinsesse Ingrid Alexandra (13) deltok under fotballkampen.

Kronprinsesse Mette-Marit så ut til å være raskt på ballen, og ble fotografert i en liten duell mot en motstander fra LSK Unified etter at den årlige vennskapskampen var blåst i gang.

I første omgang var det LSK Unified som styrte mye av spillet, men etter pausen så det ut til at Skaugum-laget hadde fått ny giv.

Med ledelse og motivasjon fra lagleder Fjørtoft, ifølge kronprinsen, klarte hjemmelaget å sikre seg seieren. Resultatet ble til slutt 6-5 til hjemmelaget.

LES OGSÅ: Prinsesse Leonore slo seg løs på slottsplassen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer