Prins Nicolas overrasket på Facebook

Prinsesse Madeleines nyeste bilde av sønnen sjarmerer langt utenfor Sveriges grenser. Se bildet her!

I BRORENS DÅP: Prins Nicholas hadde følge av sin onkel, prins Carl Philip, tante prinsesse Sofia, og pappa Christopher O'Neill, under dåpen til prins Oscar i 2016. Foto: Aftonbladet
I BRORENS DÅP: Prins Nicholas hadde følge av sin onkel, prins Carl Philip, tante prinsesse Sofia, og pappa Christopher O'Neill, under dåpen til prins Oscar i 2016. Foto: Aftonbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at prinsesse Madeleine av Sverige (34) ble mamma, har hun stadig delt bilder av sjarmtrollene sine med Facebook-fansen.

De to barna hun har med ektemannen Chris O'Neill (42), prinsesse Leonore (2) og prins Nicolas (1), er utvilsomt blitt populære hos det svenske folk.

Hver gang prinsesse Madeleine legger ut bilder av dem på sosiale medier, strømmer de begeistrede kommentarene og likerklikkene inn. Det ble også tilfellet fredag formiddag, da tobarnsmoren overrasket med et nytt bilde av sønnen.

I anledning det svenske damelandslagets historiske OL-finale i fotball, la Madeleine ut et søtt Facebook-bilde av prins Nicolas iført en fotballdrakt i gult og blått.

Saken fortsetter nedenfor.

Supporter og hjerteknuser

På det sjarmerende bildet holder ettåringen en liten fotball mellom hendene mens han smiler begeistret. Og som tekst til bildet har prinsesse Madeleine skrevet en hilsen:

- Nicolas ønsker Sveriges damefotballag lykke til i kveldens gullkamp! (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

I skrivende stund har bildet fått i overkant av 27 000 likerklikk, mens over 350 kommentarer har kommet inn i bildets kommentarfelt. Og der ser det ut til at det langt ifra bare er svensker som lar seg begeistre av OL-hilsenen.

- Blodet mitt er kanskje tysk, men hjertet mitt er svensk. Så jeg er enig med prins Nicolas her og håper Sverige vinner denne kampen og tar gullet hjem!! skriver en Facebook-bruker.

- Nydelig bilde, og lykke til fra England, skriver en annen.

- Lykke til fra Finland også, skriver en tredje.

Dessverre for svenskene endte finalen med 2-1 til Tyskland og dermed sølv for fotballjentene.

Elsker morsrollen

Prinsesse Madeline har tidligere måttet tåle kritikk for å være fraværende og lite folkelig, og hun er blitt regnet som den minst populære i Sveriges kongefamilie.

At hun gladelig deler sjarmerende bilder av barna sine på Facebook, har muligens bidratt til at den utradisjonelle prinsessen har fått en varig høyere stjerne blant det svenske folk.

Prinsessen ser i hvert fall ut til å ha gått inn i morsrollen for fullt.

- Vi er så lykkelige over å ha fått Leonore. Hun er en liten engel, skrev Madeleine på Facebook-siden sin kort tid etter at hun ble mor for første gang.

Og etter at det svenske hoffet i desember 2014 annonserte at Madeleine og Chris skulle bli foreldre igjen, fulgte prinsessen opp med en personlig melding til Facebook-følgerne sine:

- Det gjør meg så glad å kunne dele den fantastiske nyheten med dere, om at Chris og jeg venter vårt andre barn! skrev hun lykkelig den gang.

Etter at prins Nicolas kom til verden i fjor sommer, har prinsesse Madeleine latt folket få se hvordan den lille sjarmøren gradvis vokser til. Da prinsen fylte ni måneder tidligere i år, delte hun et søtt portrett av sønnen med Facebook-følgerne sine.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Mary?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer