Prins Joachims sønn i blodig badeulykke

Familieferien i Tyrkia endte på sykehus for lille Felix.

SMERTEFULL SOLREISE: Grevinne Alexandras nye mann, Martin Jørgensen, har blitt en populær stefar for prins Nikolai (t.h.) og prins Felix. På badeferie på Oasis Sky Club i Tyrkia ble familieidyllen brutt etter en badeulykke. Foto: All Over Press
SMERTEFULL SOLREISE: Grevinne Alexandras nye mann, Martin Jørgensen, har blitt en populær stefar for prins Nikolai (t.h.) og prins Felix. På badeferie på Oasis Sky Club i Tyrkia ble familieidyllen brutt etter en badeulykke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Joachims ekskone, Grevinne Alexandra, og familien søkte seg mot sola i sommerferien. Og som så mange andre nordboere satte de kursen mot Alanya i Tyrkia. Der ventet idyll ved bassengkanten i familiens luksusvilla, men virkeligheten ble en annen.

Prins Felix kom nemlig stygt til skade, da han lekte i familiens private basseng. En skarp kant ga ifølge avisa BT tiåringen en dyp flenge i leggen.

- Han ble behandlet på sykehus, men ikke innlagt, forteller pappa Joachim til ukebladet Her og Nu.

Mamma Alexandra fikk stoppet blødningen før hun kjørte sønnen til legevakten, hvor han måtte sy ti sting.

- Det er slikt som kan skjer. En klassisk sommerskade, sier prins Joachim, som har beholdt et nært og godt forhold til sin ekskone.

Felix må likevel regne med å reise hjem med et ferieminne for livet.

- Det vil helt sikkert bli et lite, permanent arr, slår barnelegen Vibeke Manniche fast til Her og Nu.

Les også: Kronprinsesse Victoria tok med Estelle på fest


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer