KLAR: Endelig skal prins Joachim få sin Marie Cavallier. Foto: All Over Press
KLAR: Endelig skal prins Joachim få sin Marie Cavallier. Foto: All Over PressVis mer

-Prins Joachim gifter seg

Marie Cavallier er godkjent av dronning Margrethe.

SEHER.NO: Kort tid etter at grevinne Alexandra (42) giftet seg med sin Martin Jørgensen (28), skal danskenes prins Joachim (37) gå ned kirkegulvet med sin Marie Cavallier (31).

Ifølge danske Se og Hør ble Cavallier godkjent av dronning Margrethe (66) i påsken da hun besøkte Marselisborg slott for å møte den kommende svigerfamilien sin - og for å diskutere bryllupsdetaljene.

- Privat blir dette året både spennende og krevende. 2007 kommer til å bli et spesielt år for meg og Marie. Mer kan jeg ikke avsløre nå, fortalte en hemmelighetsfull prins til Billed Bladet tidligere i år.

- Prins Joachim et herlig menneske. Han er varm, søt og meget kjærlig. Jeg elsker ham meget høyt, sa Cavallier til samme blad i fjor.

Paret ble sammen sommeren 2005, og Se og Hørs kongeekspert Kjell Arne Totland sier det er mye som kan tyde på at det igjen går mot kongelig forlovelse i Danmark.


 - Vi vet nå at Marie Cavallier i påsken var dronning Margrethes gjest på Marselisborg slott i Århus - sammen med prins Joachim og resten av kongefamilien, og prins Henrik uttalte forleden at dette var andre gang han og Dronningen har møtt yngstesønnens nye kjæreste, sier Se og Hørs kongereporter Kjell Arne til Seher.no.

- Joachims foreldre ville aldri ha invitert sønnens nye kjæreste på denne måten, hvis det ikke var alvor, sier Kjell Arne.


- Jeg har dessuten merket meg at Marie Cavallier den siste tiden er blitt langt mer tilbakeholden og profesjonell i forhold til mediene - og at hun ikke buser ut med likt og ulikt om seg og Joachim, slik hun gjerne gjorde før. Det kan også tolkes som et tegn på at det nå er alvor, avslutter kongereporteren til Seher.no


LES MER: Kjell Arne om kongelig bryllupsfeber.