HOLDT PÅ Å FALLE: Prins Harry måtte klamre seg til vakre Chelsy for ikke å dette i gulvet... Foto: colourpress
HOLDT PÅ Å FALLE: Prins Harry måtte klamre seg til vakre Chelsy for ikke å dette i gulvet... Foto: colourpress Vis mer

Prins Harrys ville fest

Prins Harry strevde med balansen på fest. Og kjæresten skålte med...

Publisert

Full fenrik!


Harry feiret at han er ferdig utdannet ved den britiske militærskolen Sandhurst, med en todagers fylle-maraton.


Med på festen var også sør-afrikanske Chelsy Davy (21), storebror prins William (23) og hans kjæreste Kate Middleton (24).


Det hele startet med et offisersball, der Harry styrtet nedpå vodka og champagne, mens han kjederøykte Marlboro light-sigaretter og kubanske sigarer.


Etter ti timers festing, hang en beruset Harry over skuldrene til militærkameratene og Chelsy, som holdt seg til rødvin hele kvelden.


Dagen etter fortsatte turboprinsene og kjærestene deres festen på nattklubben Boujis i det fasjonable Kensington-området.


Der hev de innpå vodkadrinker av pasjonsfrukt og jordbær, i tillegg til Belvedere-vodka til 5000 kroner flaska. Til sammen skal barregninga ha blitt på over 30 000 kroner.


Klokka fire om natta sjanglet det ustø følget ut av lokalene, men kvelden var ikke over. Fra nattklubben dro de til en hjemme-alene-fest hos en av Harrys kamerater.


- Alle vet at Harry like å slippe seg løs. Men selv etter hans standard var dette et monster av en fyllekule, sier en venn av prinsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer