Meghan Markle og prins Harry:

- Prins Harrys kjæreste har sagt opp TV-jobben

Rykene om en snarlig kongelig forlovelse har skutt ny fart etter Meghan Markles beslutning.

SIER OPP JOBBEN: Us Weekly skriver på sine nettsider at de har fått bekreftet at prins Harrys kjæreste Meghan Markle har sagt opp jobben sin i TV-serien «Suits». Her er de to sammen under idrettsarrangementet Invictus Games. Foto: NTB Scanpix
SIER OPP JOBBEN: Us Weekly skriver på sine nettsider at de har fått bekreftet at prins Harrys kjæreste Meghan Markle har sagt opp jobben sin i TV-serien «Suits». Her er de to sammen under idrettsarrangementet Invictus Games. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Ukebladet Us Weekly skriver på sine nettsider at de har fått bekreftet at Meghan Markle (36) vil forlate sin hovedrolle i den populære TV-serien «Suits».

Nyheten blir kjent etter at det i lang tid har svirret rykter om at Meghans kjæreste, britiske prins Harry (33), planlegger å fri til henne.

Ifølge Us Weekly vil også Meghans skuespillerkollega Patrick J. Adams (36).

- Han har lenge planlagt å forlate showet. Han bestemte seg for en kort tid siden. Nå ønsker han å gjøre andre ting, sier en kilde nær stjernen til nettstedet.

FORELSKET: Prins Harry legger ikke skjul på følelsene for sin berømte kjæreste. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Prins Harry legger ikke skjul på følelsene for sin berømte kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sesong 7 av «Suits» blir dermed den siste for Adams og Markle.

Meghan - som har datet prins Harry siden november i fjor - har foreløpig ikke kommentert nyheten.

Men mange briter håper prins Harry nå vil slå seg til ro og stifte familie med den vakre Hollywoodstjernen.

Etter at det britiske hoffet bekreftet at de var et par, har ryktene rundt en kommende forlovelse ikke latt vente på seg.

I en ny dokumentar, tittulert «Prince Harry and Meghan: Truly, Madly, Deeply», diskuterer både venner og kongehuseksperter hva det vil si for Meghan å gå inn i et seriøst forhold med prinsen.

Der er blant annet det å trappe ned på karrieren ett av temaene.

- Hvis man skal bli en prinsesse må man ofre visse ting, og det er opp til Meghan å bestemme, sier Tom Sellers, kompisen til skuespillerstjernen, i dokumentaren, ifølge OK Magazine.

PR-konsulenten Nick Ede snakket også ut om forholdet til det rojale paret, og kom med flere påstander om hvorfor forlovelsen er rett rundt hjørnet.

Prins Harry og William er ute i gatene i Memphis i USA, noe som skapte kaos i gatene. Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

- Det er flere tegn på at det snart skjer. Bare det at Meghan la ned alle sine sosiale medier kontoer, er et tegn på det er de to.

Ifølge OK Magazine mener ekspertene at man kan forvente et frieri ganske snart.

- Jeg tror nok vi kan forvente en forlovelse innen året er omme.

For noen måneder siden ble det kjent at Meghan og prins Harry er på boligjakt sammen - men før de eventuelt kan flytte inn sammen, må de imidlertid forlove seg.

Tradisjonen i Storbritannia sier at britiske kongelige ikke flytter sammen med sine respektive partnere før de har giftet seg. Derfor forventes det at paret snart forlover seg.

Det er i det eksklusive området Costwolds, sør i England, at paret ser etter bolig, ifølge Daily Mail.

Boligene i området koster flere millioner britiske pund, og dersom duoen ender opp der, får de naboer som Beckham-familien, Kate Moss (43) og Lily Allen (32).

LES OGSÅ: - Forventer en forlovelse innen året er omme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer