Prins Harry og Pippa Middleton:

- Prins Harry og Pippa kunne vært en god match

Kongekommentator mener prins Harry har giftet seg med en «Pippa-kopi».

FORLOVERE: Da prins William og hertuginne Kate giftet seg i 2011, var prins Harry og Pippa Middleton forlovere på hver sin kant - noe som også bidro til spekulasjoner om at de to hadde noe på gang. Foto: NTB Scanpix
FORLOVERE: Da prins William og hertuginne Kate giftet seg i 2011, var prins Harry og Pippa Middleton forlovere på hver sin kant - noe som også bidro til spekulasjoner om at de to hadde noe på gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 19. mai i fjor giftet prins Harry (34) seg med «Suits»-skuespilleren Meghan Markle (37) i en storslått seremoni i Windsor utenfor London. Hele verdens øyne var rettet mot Storbritannia da Harry endelig fikk sin kjære Meghan - som fra den dagen offisielt fikk tittelen som hertuginne av Sussex.

Det er ingen tvil om at prins Harry har etablert seg godt de siste årene. Han og Meghan annonserte sin forlovelse i november 2017, og i starten av mai i år kom deres førstfødte, lille Archie til verden.

Et etablert familieliv til tross - prins Harry har opp gjennom årene vært kjent for å være alt annen enn en familiemann - og i mange år hadde han et befestet stempel som «partyprins» - og ble stadig vekk koblet til forskjellige kvinner.

Det er nemlig ingen selvfølge at den tidligere så skandelomsuste prinsen endte opp med akkurat Meghan Markle fra USA.

Prinsen har nemlig en rekke ekskjærester - alt fra modeller til forretningskvinner, deriblant Chelsy Davy (33) og Cressida Bonas (32).

Ifølge The Sun skal den rojale fansen også ha håpet at prins Harry hadde et godt øye til Pippa Middleton (35) - søsteren til hans svigerinne, hertuginne Kate, som er gift med prins William.

FORLOVERE: Pippa og Harry var forlovere da prins William og hertuginne Kate giftet seg i Windsor i april 2011. Det satte fart på romanseryktene. Foto: NTB Scanpix
FORLOVERE: Pippa og Harry var forlovere da prins William og hertuginne Kate giftet seg i Windsor i april 2011. Det satte fart på romanseryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slående likhet

Mange la også merke til den slående likheten mellom hertuginne Meghan og Pippa Middleton forrige uke, da de begge var til stede under den årlige Wimbledon-turneringen i London.

Under tennisturneringen satt de to brunettene side om side - og mange reagerte på hvor like de to kvinnene er.

WIMBLEDON: Meghan og Pippa satt side om side under tennisturneringen forrige uke. Flere har bitt seg merke i likheten mellom de to. Foto: NTB Scanpix
WIMBLEDON: Meghan og Pippa satt side om side under tennisturneringen forrige uke. Flere har bitt seg merke i likheten mellom de to. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den britiske kongekommentatoren Duncan Larcome synes likheten mellom de to er slående - og sier til The Sun at prins Harry har funnet seg en av «kopi» av Pippa Middleton i kona hertuginne Meghan.

Kongekommentatoren sier videre at det verserte heftige rykter blant den rojale fansen etter bryllupet mellom prins William (37) og hertuginne Kate (37) i april 2011 - og at mange av dem tok til orde for at Kates søster kunne vært en svært god match med prins Harry.

GRATULASJON: Da vi møtte Kronprinsparet på t-banen i Oslo, minnet vi dem på en liten ting de kanskje skulle ha gjort. Vis mer

- Etter det kongelige bryllupet oppstod det en diskusjon om hvorvidt det var noe på gang mellom Harry og Pippa, men det viste seg å ikke stemme, har Larcome uttalt til Fabulous Digital, gjengitt av The Sun.

- Men det er ganske morsomt å tenke på at Harry nå er gift med noen som er så lik Pippa i temperament, personlighet og sprudlende humør, fortsatte den kongelige kommentatoren.

Videre pekte Larcome på at de to kvinnene har ganske lik karakter, særlig på grunn av deres felles interesser for velvære, trening og omgang med kjente mennesker.

«BECOMING ROYALE»: Hertuginne Meghan Markles far, Thomas Markle, reagerer med sinne over en scene i den nye «Becoming Royale», som baserer seg på Meghan og Prins Harry sitt første år som gift. Vis mer

Giftet seg i 2017

Romanseryktene til tross - det ble aldri noe forhold mellom prins Harry og Pippa Middleton.

Senere har de begge etablert seg på hver sin kant. Pippa giftet seg med forretningmannen James Matthews i mai 2017. Det eventyrlige bryllupet sto i St. Mark-kirken i Berkshire - med en eksklusiv gjesteliste, flerfoldige fotografer og verdens øyne rettet mot seg.

I oktober 2018 ble de foreldre til sitt første barn, da en liten gutt som senere fikk navnet Arthur Michael William Matthews kom til verden.

Prins Harry har på sin side både giftet seg og fått sitt første barn, Archie sammen med sin kjære Meghan. Archie kom til verden 6. mai - og er blitt knappe 2 måneder gammel. Likevel har den lille gutten vært et yndet tema i tabloidmediene, og ved flere anledninger har også hertugparet av Sussex delt bilder av den lille krabaten - senest da han ble døpt i en privat seremoni tidligere i juli.

LES OGSÅ: - Jeg angrer på at jeg tok rumpetatoveringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer