FORELSKET: Prins Harry fridde til kjæresten Chelsy Davy og fikk ja! Foto: AP
FORELSKET: Prins Harry fridde til kjæresten Chelsy Davy og fikk ja! Foto: APVis mer

Prins Harry ned på kne

Prins Harry har fridd til kjæresten Chelsy - og fått ja!

SEHER.NO: Alt tyder på at det går mot bryllup for den britiske kongefamilien. Prins Harry (22) har nemlig gått ned på kne og fridd til kjæresten Chelsy Davy (21).


Men ifølge Sunday Mirror kommer de ikke til å offentliggjøre sin forlovelse før Chelsy er ferdig med studiene og Harry har tjenestegjort for den britiske hæren.


- Det vil i alle fall gå 18 måneder før Harry og Chelsy offentliggjør forlovelsen, sier en venn til avisen.


Det forelskede paret skal ha erklært sin kjærlighet for hverandre under en safariferie i Botswana nylig.


- Harry og Chelsy er seriøse og ingen av dem kan forestille seg å leve uten den andre, sier vennen.


Siden de to møttes i 2004 har de bodd på hvert sitt kontinent, og har kun hatt mulighet til å se hverandre i ferier, men nå som Chelsy flytter til England for å studere er det ingen tvil om at de to kommer til å se mye mer til hverandre i tiden fremover.


- Chelsy og Harry deler mange av de samme interessene, for eksempel veldedighetsarbeid i Afrika og det å fortsette det arbeidet moren Diana gjorde. De er perfekte for hverandre og de er verdens beste venner.


- Harry har innsett at det han og Chelsy har er spesielt og da er det naturlig at de vil slå seg til ro sammen. Han vil ikke at Chelsy skal bli en offentlig person ennå, og begge to vil at forholdet deres skal utvikle seg så normalt som overhodet mulig, sier vennen til Sunday Mirror.


LES OGSÅ: Chelsy på sykehus


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.