Prins Harry kobles til TV-stjerne

Den kjekke ungkaren skal ha funnet lykken med sexy brunette.

NY FLAMME: Ifølge flere britiske medier, skal sjarmørprinsen Harry ha funnet lykken med tv-stjerna Meghan Markle. Hun er kjent fra blant annet serien «Suits».  Foto: NTB scanpix
NY FLAMME: Ifølge flere britiske medier, skal sjarmørprinsen Harry ha funnet lykken med tv-stjerna Meghan Markle. Hun er kjent fra blant annet serien «Suits». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er en kjent sak britiske prins Harry (32) har vært en villstyring gjennom hele oppveksten. Sjarmøren har er sterkt ungkarsrykte på seg, men har de siste årene jobbet hardt med veldedighetsarbeid.

Som følge av dette har 32-åringens ville rykte roet seg ned litt, og det later til at han nå har blitt voksen.

Med dette følger også kanskje drømmen om fast følge. Den skal nå ifølge flere britiske medier ha gått i oppfyllelse.

- Lykkeligere enn på flere år

Den tidligere villstyringen skal nemlig nå ha funnet kjærligheten med den amerikanske skuespillerinna Meghan Markle (35). Hun er både skuespiller og modell, og er for mange kjent fra tv-serien «Suits»

Sunday Express og Daily Star skriver ifølge US Magazine at paret har en het flørt på gang.

Harry skal ha møtt den flotte brunetten i Toronto i mai, og siden skal det ha oppstått gnister mellom dem. 

Meghan skal ha begynt å følge Harry i sosiale medier i midten av sommeren, og delte i sommer blant annet et bilde av Buckingham Palace på sin Instagram-konto. Det kan hende at duoen vandret forelsket rundt i London under Europa-besøket hennes.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Bye bye #London

Et bilde publisert av Meghan Markle (@meghanmarkle)

HARRYS NYE FLAMME: Flere britiske medier melder at prins Harry har funnet kjærligheten med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle, som er kjent fra blant annet serien «Suits». Her har den vakre skuespilleren stilt opp på bilder i forkant av en konferanse.  Foto: Zuma Press, NTB scanpix
HARRYS NYE FLAMME: Flere britiske medier melder at prins Harry har funnet kjærligheten med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle, som er kjent fra blant annet serien «Suits». Her har den vakre skuespilleren stilt opp på bilder i forkant av en konferanse. Foto: Zuma Press, NTB scanpix Vis mer

- Han er lykkeligere enn han har vært på flere år. De snakker med hverandre ukentlig og setter pris på hverandres selskap. De elsker å se hverandre og det er definitivt god kjemi mellom dem, sier en kilde nær paret til de to britiske tabloidavisene. 

Kobles til flere kjendiskvinner 

Det er nok ikke bare Meghans utseende som har tiltrukket den britiske prinsen. US Magazine påpeker at begge har interesser innenfor veldedig arbeid, en faktor som sikkert diskuteres med engasjement dem imellom. 

Verken Harry eller Meghan har så langt kommentert forholdet. 

I sommer svirret det derimot andre romanserykter rundt Harry. Han skal nemlig ha blitt observert sammen med en av verdens mest populære popsangere - Ellie Golding. 

Den britiske prinsen har vært singel siden forholdet med Cressida Bonas tok slutt i 2014, men kan ha funnet kjærligheten med den kjente sangfuglen. 

På en fest, etter en Polo-kamp i England i juni, skal duoen ha oppført seg svært kjærlig overfor hverandre, og de ble blant annet observert kyssende under et pledd, ifølge News.com.

Vil stifte familie

Det er en kjent sak at den britiske tronarvingen, prins William, er en familiekjær kar. Lillebror Harry er derimot singel og barnløs.

Tidligere i år åpnet derimot den sjarmerende rødtoppen seg om tankene rundt det å stifte sin egen familie.

- Det har vært stunder gjennom livet, spesielt når vi har reist utenlands, at jeg har tenkt: «Jeg vil gjerne ha barn nå med en gang». Og andre ganger graver jeg hodet i sanden og tenker: «Ok, jeg vil ikke ha barn!», fortalte han til People Magazine.

- Jeg har ikke noe hastverk. Og jeg kan fortelle deg at noen ganger har jeg virkelig ikke ønsket meg barn i det hele tatt, fortsatte han.

Men prinsen påpekte at det ikke har noe med hans lille nevø eller niese å gjøre.

- Nei, jeg har faktisk noen kamerater som har barn, og etter å ha vært sammen med dem lander føttene mine på jorda igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer