Prins Harry kobles til Ellie Goulding

Prinsen og popstjernen klarte ikke å holde hendene fra hverandre på polofest.

NY ROMANSE?: Ifølge britiske tabloidaviser skal prins Harry ha funnet tonen med sangstjernen Ellie Goulding. De to skal ha flørtet og kysset på en polokamp i England nylig.  Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE?: Ifølge britiske tabloidaviser skal prins Harry ha funnet tonen med sangstjernen Ellie Goulding. De to skal ha flørtet og kysset på en polokamp i England nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at forholdet mellom prins Harry (31) og Cressida Bonas (27) tok slutt for to år siden, har den sjarmerende prinsen vært en svært ettertraktet ungkar.

Nylig sa han i et intervju med Sunday Times at han vil skjerme jenter han dater fra det massive trykket fra pressen så lenge som mulig.

Nå ser det ut til at han har funnet tonen med en jente som allerede er vant til medienes søkelys, skal man tro de britiske tabloidavisene The Sun og Daily Mail.

Avisene skriver nemlig at prins Harry og den britiske stjerneartisten Ellie Goulding (29) har innledet en flørt i det skjulte.

Ifølge The Sun ble duoen observert sammen på Audi Polo Challenge i Coworth Park i Berkshire i slutten av mai, og at de oppførte seg svært kjærlig overfor hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

- De var oppslukt av hverandre

Avisen skriver at de to tilsynelatende kysset under et pledd i løpet av kvelden, ifølge et øyenvitne.

- Kvelden utviklet seg til en fest som fortsatte til sent på natt, og det var helt forbudt å ta bilder slik at Harry og de andre kjendisene som var der kunne slappe av. Harry slo seg virkelig løs etter poloen og drakk og festet, sier en innsidekilde til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer