NY ROMANSE?: Ifølge britiske tabloidaviser skal prins Harry ha funnet tonen med sangstjernen Ellie Goulding. De to skal ha flørtet og kysset på en polokamp i England nylig.  Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE?: Ifølge britiske tabloidaviser skal prins Harry ha funnet tonen med sangstjernen Ellie Goulding. De to skal ha flørtet og kysset på en polokamp i England nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Harry kobles til Ellie Goulding

Prinsen og popstjernen klarte ikke å holde hendene fra hverandre på polofest.

Publisert

SEOGHØR.NO: Etter at forholdet mellom prins Harry (31) og Cressida Bonas (27) tok slutt for to år siden, har den sjarmerende prinsen vært en svært ettertraktet ungkar.

Nylig sa han i et intervju med Sunday Times at han vil skjerme jenter han dater fra det massive trykket fra pressen så lenge som mulig.

Nå ser det ut til at han har funnet tonen med en jente som allerede er vant til medienes søkelys, skal man tro de britiske tabloidavisene The Sun og Daily Mail.

Avisene skriver nemlig at prins Harry og den britiske stjerneartisten Ellie Goulding (29) har innledet en flørt i det skjulte.

Ifølge The Sun ble duoen observert sammen på Audi Polo Challenge i Coworth Park i Berkshire i slutten av mai, og at de oppførte seg svært kjærlig overfor hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

SPORTY PRINS: Prins Harry var blant deltakerne i bilmerket Audis Polo Challenge i Coworth, Berkshire den 28. mai. På festen etterpå skal han ha festet og flørtet med Ellie Goulding.  Foto: Rex Features
SPORTY PRINS: Prins Harry var blant deltakerne i bilmerket Audis Polo Challenge i Coworth, Berkshire den 28. mai. På festen etterpå skal han ha festet og flørtet med Ellie Goulding. Foto: Rex Features Vis mer

- De var oppslukt av hverandre

Avisen skriver at de to tilsynelatende kysset under et pledd i løpet av kvelden, ifølge et øyenvitne.

- Kvelden utviklet seg til en fest som fortsatte til sent på natt, og det var helt forbudt å ta bilder slik at Harry og de andre kjendisene som var der kunne slappe av. Harry slo seg virkelig løs etter poloen og drakk og festet, sier en innsidekilde til avisen.

Kilden legger til at prins Harry og Ellie Goulding festet sammen med en større gruppe, som inkluderte «The Revenant»-stjernen Tom Hardy (38).

- Men Harry og Ellie hadde bare øyne for hverandre hele kvelden. De satt mye sammen under noen pledd. De utvekslet et kyss før Harry måtte gå fordi han skulle spille polo neste dag. Ellie dro cirka fem minutter senere, fortsetter The Suns kilde.

Saken fortsetter under bildet.

CELEBER FEST: Skuespiller Tom Hardy (t.h), som spilte mot Leonardo DiCaprio i «The Revenant», skal ha festet med prins Harry og Ellie Goudling. Her er Hardy og DiCaprio på Oscar-utdelingen sammen i februar.  Foto: Rex Features
CELEBER FEST: Skuespiller Tom Hardy (t.h), som spilte mot Leonardo DiCaprio i «The Revenant», skal ha festet med prins Harry og Ellie Goudling. Her er Hardy og DiCaprio på Oscar-utdelingen sammen i februar. Foto: Rex Features Vis mer

Nær de kongelige

Da Harrys storebror prins William (33) giftet seg med hertuginne Kate (34) i 2011, sang Ellie Goulding i bryllupsmottakelsen. Og da prins Harry fylte 30 år i 2014, ble hun også spurt om å synge på festen ifølge Daily Mail. Samme år sang hun dessuten på prinsens Invictus Games.

Ifølge innsidekilden til The Sun har Harry og «Anything Could Happen»-sangeren kommet veldig godt overens hver gang de har møttes etter det kongelige bryllupet.

- Men ting har utviklet seg et hakk og de har hatt kontakt de siste ukene. Deres første ordentlige offentlige møte siden bryllupet var egentlig på polokampen, hevder kilden.

The Sun skriver at de to profilerte britene har utvekslet flørtete tekstmeldinger i det siste, etter at prinsen fikk tak i nummeret hennes og tok kontakt. Avisens anonyme kilde, som skal stå nær prins Harrys sosiale omgangskrets, hinter om det kan bli noe mer mellom dem:

- Han har fortalt vennene sine hvor mye han liker Ellie og hun er åpenbart betatt av ham.

Hverken prins Harry eller Ellie Goulding har kommentert de nye påstandene.

Saken fortsetter under bildene.

NÆRT FORHOLD: Både Ellie Goulding, prins Harry, hertuginne Kate og prins William var til stede under gudstjenesten Commonwealth Day Observance Service i Westminister Abbey i mars. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Både Ellie Goulding, prins Harry, hertuginne Kate og prins William var til stede under gudstjenesten Commonwealth Day Observance Service i Westminister Abbey i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

GOD TONE: Prns Harry, som også var til stede på polokampen i mai, snakket med Ellie Goulding etter gudstjenesten i Westminster Abbey i mars. Foto: Rex Features
GOD TONE: Prns Harry, som også var til stede på polokampen i mai, snakket med Ellie Goulding etter gudstjenesten i Westminster Abbey i mars. Foto: Rex Features Vis mer

Knust etter bruddet

I slutten av februar kom nyheten om at Ellie Goulding og kjæresten Dougie Poynter (28) hadde gått hvert til sitt etter et par år sammen.

- De synes det var vanskelig å få tid til hverandre, ettersom Ellies karriere krever at hun må reise verden rundt, sa en kilde til Mirror den gang.

Kort tid senere uttalte «Love Me Like You Do»-sangeren at hun trengte å ta en pause fra musikken etter noen krevende uker med kjærlighetssorg.

- Folk tror at jeg er uovervinnelig, men de siste ukene har vært veldig tøffe, sa sangeren til The Sun i mars.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: Ellie Goulding avbildet sammen med Dougie Poynter i London i oktober 2015.  Foto: Xposure
EKSEN: Ellie Goulding avbildet sammen med Dougie Poynter i London i oktober 2015. Foto: Xposure Vis mer

Den populære sangstjernen er glad i Norge, og i januar skapte hun overskrifter da det ble kjent at hun gikk gjennom isen under en norgesferie ved nyttårstider. Ellie Goulding og fotografen Conor McDonell skulle krysse en frossen innsjø da beltebilen deres gikk gjennom isen.

Tidligere i år fortalte den norske artisten Alexandra Joner (26) at hun er fan av Goulding, og at hun ble overbegeistret da briten inntok scenen etter et brudeshow i Oslo Konserthus.

- Jeg syns hun var helt magisk! Konserten hennes var prikken over i'en. Hun virket sykt søt. Hun fikk plutselig lættis midt i konserten, og sa at når hun får lættis så klarer hun ikke slutte, sa Joner til Seoghør.no i februar.

Se vidoe fra brudeshowet nedenfor:

LES OGSÅ: Vil ikke vite barnets kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer