- Prins Harry kjæreste med undertøysmodell

- Det er veldig tidlig, men Harry og Florence er sammen, hevder kilde om Prins Harry og undertøysmodellen Florence Brudenell-Bruce.

KJÆRESTERYKTER: Prins Harry, her på hesteryggen under en Polo-kamp, skal ha funnet lykken med vakre Florence Brudenell-Bruce.  Foto: All Over Press
KJÆRESTERYKTER: Prins Harry, her på hesteryggen under en Polo-kamp, skal ha funnet lykken med vakre Florence Brudenell-Bruce. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prins Harry (26) dater angivelig den nydelige ekskjæresten til Formel 1-stjernen Jenson Button, skriver The Sun.

Undertøysmodellen og badedraktmodellen Florence Brudenell-Bruce (25) har kjent prinsen i flere år. Men ifølge The Sun skal de to ha tatt vennskapet et steg videre etter at Harry har gjort det klart at forholdet til Chelsy Davy ikke kan reddes.

De to skal flere ganger ha tilbrakt tid sammen i hennes hus i Notting Hill.

- Det er veldig tidlig, men Harry og Florence er sammen, hevder en kilde nær kongehuset overfor avisen.

- Hun er morsom, blond og ser veldig bra ut. Harry liker henne veldig godt, sier kilden.

Tirsdag ble Brudenell-Bruce konfrontert med ryktene om en romanse, og alt hun sa var:

- Det er ikke mye å si.

Heller ikke slottet ønsker å kommentere ryktene om Harrys nye forhold.

Brudenell-Bruce har studert historie på Bristol University, der også prins William og Kate studerte. Hun er også svært kunstinteressert og har en stor samling, som tidligere er blitt utstilt i London.
 
- Å gå modell og være skuespiller er det jeg gjør, men det kan være en berg-og-dalbane. Kunst er godt å ha i livet som noe som er konstant, har hun tidligere uttalt.

Likevel er hun nok mest kjent for sine kampanjer for sportsgiganten Adidas og John Lewis. I 2006 møtte hun Jenson Button, og paret gikk fra hverandre to år seinere. Button skal seinere ha kjøpt et bilde til over 1 millioner kroner til henne, for å prøve å vinne henne tilbake.

Siden den gang har hun blant annet spilt i en Bollywood film, som het «Love Aaj Kal».

Prins Harry ble tidligere denne uken konfrontert med ryktene om at han skulle ha datet Philippa  «Pippa» Middleton. Da avviste han at han datet noen i det hele tatt:

- Pippa? Ha! Nei, jeg dater ikke noen akkurat nå. Jeg er 100 prosent singel. jeg jobber mye for øyeblikket, så dating og TV-titting er det siste jeg har tid til, sa prinsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forlot bryllupet i hver sin bil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer