STOR DAG: Prinsesse Charlotte Elizabeth Diana døpes 5.juli. Her med sin stolte storebror George.  Foto: NTBscanpix
STOR DAG: Prinsesse Charlotte Elizabeth Diana døpes 5.juli. Her med sin stolte storebror George. Foto: NTBscanpixVis mer

Prins Harry dropper niesens dåp

Når prins Williams datter døpes søndag, er det ett medlem av den nærmeste familien som glimrer med sitt fravær.

SEOGHØR.NO: Førstkommende søndag er det duket for prinsessedåp i England. Prins William og hertginne Kates datter prinsesse Charlotte Elizabeth Diana skal døpes i St. Mary Magdalene Church i Sandringham - den samme kirken som hennes avdøde farmor, prinsesse Diana, ble døpt.

Akkurat som da storebror George ble døpt, er det kun den nærmeste familie og faddere som vil overvære den høytidelige seremonien. Dronning Elizabeth og prins Philip, prins Charles og hertuginne Camilla, samt Kates foreldre Michael og Carole, er alle bekreftet som gjester i dåpen.

Onkel Harry kommer imidlertid til å gå glipp av den store dagen ettersom han befinner seg på en tre måneders jobbtur i Afrika. Heller ikke da den lille prinsessen ble født 2. mai i år, var Harry i landet.

STOREBROR: Prins George ble døpt 23.oktober 2013. Det er ventet at Charlotte vil bruke samme dåpskjole.  Foto: NTBscanpix
STOREBROR: Prins George ble døpt 23.oktober 2013. Det er ventet at Charlotte vil bruke samme dåpskjole. Foto: NTBscanpix Vis mer

Den gang var han i Australia, og fikk en telefon fra storebror William da den lille jenta nettopp var kommet til verden.

- Hun er helt nydelig. Jeg kan nesten ikke vente med å treffe henne, sa han gjennom en talsmann fra Buckingham Palace den gang.

Det tok imidlertid hele tre uker før han fikk treffe henne.

Da prins George ble døpt i 2013 var det forventet at onkel Harry skulle være fadder sammen med Kates søster Pippa. Den gang viste det seg ikke å stemme, men det gjenstår det å se om noen av de to får det hederlige oppdraget denne gangen.

Bettingbyråene er for lengst i gang med spekulasjoene, og ifølge Billedbladet er Pippa en av favorittene. Charlotte er Pippas mellomnavn, og forholdet mellom henne og søsteren Kate er svært tett.

Andre hete tips er hertuginnens bror James Middleton og prins Harry, samt Williams kusiner, prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie. Ryktene vil også ha det til at William har valgt en fra sin avdøde mor Dianas familie.

LES OGSÅ: Nyter hvetebrødsdagene på privat øy

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.