I BESTEMORS TJENESTE: Harry ble tidligere i år uteksaminert som offiser fra militærakademiet Sandhurst. Foto: AP
I BESTEMORS TJENESTE: Harry ble tidligere i år uteksaminert som offiser fra militærakademiet Sandhurst. Foto: APVis mer

Prins Harry drar i krigen

Prinsesse Dianas yngste sønn er klar til å kjempe i Iraks bygater.

Soldat-liv!


SEHER.NO: Etter at han nylig avsluttet militærutdannelsen ved Sandhurst i Storbritannia, trodde alle sjarmerende prins Harry skulle satse på en sivil karriere.


Men militærlivet på kasernen har tydeligvis gitt rødtoppen blod på tann - nå får Harry og resten av hans "Blues and Royals"-regiment opplæring i arabisk før de drar til de ustabile områdene i Irak!


LES OGSÅ: Kate Middleton voktes døgnet rundt!


I tillegg til språkopplæring får alle deltakerne på det eksklusive OPTAG-kurset trening i nærkamp med våpen, samt historien og geografien til området de skal kjempe i.


- Hæren kaster ikke bort tiden og pengene på folk som ikke skal til Irak. Er du på OPTAG-kurset er du på vei, sier en kilde i hæren til News of the World.


Ikke spesialbehandling


Dermed legger Harry alle ryktene om at han får spesialbehandling - på grunn av sin kongelige bakgrunn - døde en gang for alle.


LES OGSÅ: William må forlove seg


Ifølge avisen News of the World er både det britiske kongehuset og hærledelsen klar over at han vil bli et ettertraktet mål for opprørerne, men er innstilt på å la ham dra.


Harrys far prins Charles har fortsatt mulighet til å nekte sønnen å reise, men Harry  er desperat etter å følge i fotsporene til onkelen prins Andrew- som fløy helikopter under Falklandskrigen i 1982.


HEDRER DIANA: Prins William og prins Harry vil ikke at verden skal glemme moren...


- Harry er helt klar for å dra til Bagdad, jeg ville ikke likt å være den som sier at han ikke kan dra, sier en venn til den britiske avisa.