Prins Harry åpner seg om tanken på å stifte egen familie

- Noen ganger graver jeg hodet i sanden.

GLAD I UNGER: På lik linje med sin avdøde mor, prinsesse Diana, er prins Harry lidenskapelig opptatt av veldedighet. Spesielt glad er han i å jobbe med barn. - De er en oppgradering av oss voksne. Jeg vil aldri miste kontakten med den genereasjonen, sier han til People. Foto: NTB Scanpix
GLAD I UNGER: På lik linje med sin avdøde mor, prinsesse Diana, er prins Harry lidenskapelig opptatt av veldedighet. Spesielt glad er han i å jobbe med barn. - De er en oppgradering av oss voksne. Jeg vil aldri miste kontakten med den genereasjonen, sier han til People. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av april var det fem år siden prins William (33) og hertuginne Kate (34) giftet seg i et eventyrlig bryllup i Westminster Abbey i London.

To år senere sto jubelen i taket da tronarvingen prins George (snart 3) så dagens lys 23. juli 2013, og familielykken var komplett da prinsesse Charlotte meldte sin ankomst for nesten nøyaktig ett år siden.

Williams lillebror, prins Harry (31), er derimot singel og barnløs.

Nå åpner den sjarmerende rødtoppen seg om tankene rundt det å stifte sin egen familie.

- Det har vært stunder gjennom livet, spesielt når vi har reist utenlands, at jeg har tenkt: «Jeg vil gjerne ha barn nå med en gang». Og andre ganger graver jeg hodet i sanden og tenker: «Ok, jeg vil ikke ha barn!», forteller han til People magazine.

Saken fortsetter under bildet.

IDYLL: Harrys bror, prins William, er en godt etablert familiemann med kone og to barn.  Foto: NTB Scanpix
IDYLL: Harrys bror, prins William, er en godt etablert familiemann med kone og to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil være favorittonkel

- Jeg har ikke noe hastverk. Og jeg kan fortelle deg at noen ganger har jeg virkelig ikke ønsket meg barn i det hele tatt, fortsetter han.

Men prinsen understreker at det ikke har noe med hans lille nevø eller niese å gjøre.

- Nei, jeg har faktisk noen kamerater som har barn, og etter å ha vært sammen med dem lander føttene mine på jorda igjen.

Likevel håper Harry alltid å være en morsom favorittonkel for George og Charlotte.

- Ingen ønsker å bli sett på som kjedelig, smiler han, ifølge nettstedet.

Etter at det ble slutt med Cressida Bonas (27) i april i fjor har det vært stille rundt prinsens kjærlighetsliv, og nå venter han på at den riktige kvinnen skal dukke opp i livet hans.

- Forhåpentligvis klarer jeg meg ok på egenhånd, men det hadde vært fantastisk å ha noen å dele presset med. Men den tiden vil komme og det som skjer det skjer, sa han til Sky News i mai i fjor.

BARNETEKKE: Prins Harry er uten tvil en favoritt blant barn, og elsker rollen som onkel. Men han har ikke noe hastverk foreløpig med å få sine egne unger. Foto: NTB Scanpix
BARNETEKKE: Prins Harry er uten tvil en favoritt blant barn, og elsker rollen som onkel. Men han har ikke noe hastverk foreløpig med å få sine egne unger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hertuginne Kate gjør som Diana