Prins Harry: - Jeg håper mamma er stolt

Prinsesse Dianas bortgang formet livet hans drastisk.

DYPT SAVN: Prins Harry mistet mamma Diana så alt for tidlig. På bildet til venstre er mor og sønn fotografert sammen i august 1995, to år før prinsesse Diana omkom i en bilulykke. Foto: NTB Scanpix
DYPT SAVN: Prins Harry mistet mamma Diana så alt for tidlig. På bildet til venstre er mor og sønn fotografert sammen i august 1995, to år før prinsesse Diana omkom i en bilulykke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prins Harry (31) var bare 12 år da moren, prinsesse Diana, mistet livet i en tragisk bilulykke i Paris 31. august 1997.

Men den sjarmerende briten er sikker på at moren likevel har vært der og fulgt ham og storebroren William (33) gjennom hele oppveksten.

- Jeg håper at mange av min mors talenter viser seg i mye av arbeidet jeg gjør. Jeg håper hun ser ned på oss med tårer i øynene og er veldig stolt av hva vi har fått til, forteller han til «Good Morning America», ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

Hedrer moren hver dag

Det er i forkant av 2016s Invictus Games, som skal holdes i Orlando i mai, at Harry åpner seg om moren, sin dedikasjon til sårede krigshelter og alt annet av veldedighetsarbeid han og William gjør for å hedre sin avdøde mamma.

- Vi vil gjøre alt vi kan for å være sikker på at hun aldri blir glemt, og videreføre alle de spesielle evnene hun hadde og viste frem mens hun var i live.

- Jeg håper at alt vi gjør, både privat og offentlig, gjør henne stolt, sier han og fortsetter:

- Å miste sin mor i en så ung alder er med på å forme livet massivt. Nå prøver jeg å være der og gi råd til andre som er i samme situasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer