Prins George ble hjemme på godset

- Vi er lei oss for at vi ikke tok med prins George, men da hadde dere ikke hørt annet enn ham i kirken, skal Kate ha sagt med et smil.

POPULÆRE: Flere hundre folk hadde møtt opp utenfor kirken i Sandringham for å hilse på William og Kate. Lille prins George ble værende igjen hjemme på godset da pappa William og mamma Kate dro på årlig julegudstjeneste første juledag. Foto: All Over Press
POPULÆRE: Flere hundre folk hadde møtt opp utenfor kirken i Sandringham for å hilse på William og Kate. Lille prins George ble værende igjen hjemme på godset da pappa William og mamma Kate dro på årlig julegudstjeneste første juledag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Medlemmene i de europeiske kongehusene har lange tradisjoner med å delta i gudstjeneste første juledag.

Her til lands var Märtha Louise (43) og familien i Lommedalen kirke, mens kongeparet og kronprinsfamilien deltok på den tradisjonsrike gudstjenesten i Holmenkollen kapell.

I England ventet det britiske folk spent utenfor kirken St. Mary Magdalene i Sandringham, i håp om å få et glimt av lille prins George (1) og resten av den britiske kongefamilien.

FLOTT: Den britiske kongefamilien har feiret julen på dronningens gods i Sandringham. Her er dronningen fotografert på vei ut av kirken første juledag. Foto: All Over Press
FLOTT: Den britiske kongefamilien har feiret julen på dronningens gods i Sandringham. Her er dronningen fotografert på vei ut av kirken første juledag. Foto: All Over Press Vis mer

George og Camilla uteble

Men dessverre for folket ble gravide hertuginne Kate (32) og prins Williams (32) sønn værende på Sandringham gods, hvor den britiske kongefamilien har feiret julehøytiden.

I stedet hadde bestefar Charles (66), oldemor dronning Elizabeth (88), oldefar prins Philip (93), tante Pippa (31), onkel James (27) og besteforeldrene Mike (65) og Carole (59) alle møtt opp for å delta i gudstjenesten.

Prins Charles kone Camilla (67) var heller ingen steder å se. Ifølge UsMagazine har hun fått restriksjoner fra legen om å bevege på seg, etter å ha pådratt seg en ryggskade.

Kate beklaget seg

Etter endt seremoni tok Kate og William seg god tid til å hilse på de fremmøtte, og den vordende tobarnsmoren strålte av gravidlykke. I seprember ble det kjent at hun venter barn igjen.

Ifølge nettstedet, som stilte det samme spørsmålet som de fleste andre som hadde møtt opp utenfor kirken - «hvor er prins George?» - skal den flotte 32-åringen ha beklaget til flere av de fremmøtte:

- Vi er lei oss for at vi ikke tok med prins George, men da hadde dere ikke hørt annet enn ham i kirken, skal hun ha sagt med et smil.

ROJAL GUDSTJENESTE: Flere av medlemmene fra den britiske kongefamilien på vei inn i kirken i Sandringham første juledag. Foto: All Over Press
ROJAL GUDSTJENESTE: Flere av medlemmene fra den britiske kongefamilien på vei inn i kirken i Sandringham første juledag. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Harry og Kates bror side om side i julefotballkamp

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer