Hertuginne Kate:

- Prins Charles' kallenavn avslørt

Hertuginne Kate skal ha funnet et koselig kallenavn til svigerfaren.

STOR FAMILIE: I løpet av de åtte siste årene har prins Charles fått en hel liten skokk med barnebarn. Her med prins George i 2015. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
STOR FAMILIE: I løpet av de åtte siste årene har prins Charles fått en hel liten skokk med barnebarn. Her med prins George i 2015. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av denne måneden ble prins Charles (72) bestefar for femte gang, da hans yngste sønn prins Harry (36) og kona Meghan (39) ønsket datteren Lilibet «Lili» Diana velkommen til verden.

Fra før av har duoen også sønnen Archie (2).

I tillegg har prins William (38) og hertuginne Kate (39) de tre barna George (7), Charlotte (6) og Louis (3).

Nå mener People at de har funnet ut hva hertuginne Kate bruker som kallenavn på svigerfaren sin.

SNAKKER UT: Prins Charles uttaler seg om farens bortgang. Prins Philip ble 99 år gammel. Video: Clarence House TWITTER Vis mer

Da Kate og Charles, sammen med sine ektefeller og dronning Elizabeth (95), ønsket verdens lederne velkommen til G7-toppmøtet fredag, hilste nemlig hertuginnen ham med et varmt smil og «Hallo, bestefar» i stedet for å bruke hans mer formelle tittel.

Det skriver nettstedet som også har publisert en videosnutt av hendelsen.

Trebarnsmoren har tidligere også kalt prins Charles for «Papa», som er navnet sønnene, prins William og prins Harry, bruker på sin far, deler People videre.

Prinsen er tydeligvis stolt over sine små barnebarn og har tidligere delt flere glimt av rollen som bestefar i sosiale medier.

I anledning 70-årsdagen hans ble dette søte bildet, hvor han har George plassert på kneet mens lille Louis lekent berører fjeset hans, publisert:

Og på et annet holder han kjærlig i vesle Louis' hender:

Dette søte bildet av bestefar og barnebarn ble også delt med den kongelige fansen da prins Louis fylte to år i fjor:

Og da Archie fylte ett år en måned senere ble dette bildet fra dåpen i 2019 publisert:

Dronning Elizabeths kallenavn

For et par år siden avslørte hertuginne Kate hva prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis kaller faren, som til vanlig går under «Hans kongelige høyhet», innenfor husets fire vegger.

Mens mange kaller foreldrene sine for «mamma» og «pappa» eller «mor» og «far», går prins William under navnet «pops» - eller «paps» på norsk.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Det var da hertugparet besøkte fotballklubben til den britiske byen Leicester i desember 2018 at en av de oppmøtte, Fiona Sturgess, delte følgende med reporterne som var til stede:

- Kate fortalte at William spilte fotball med barna i går kveld, og en av ungene, jeg tror det var George, sa: «Skal du spille fotball i morgen, paps?», skrev People den gang.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Tidligere har hertuginne Kate åpnet opp om dronning Elizabeths spesielle forhold til oldebarna, og da avslørte hun samtidig hva den lille prinsen kaller monarken.

- George er bare to og et halvt år og han kaller henne «Gan-Gan», fortalte Kate i dokumentaren «The Queen at Ninety» fra 2016, ifølge People.

- Hun legger alltid igjen en liten gave på rommene deres under besøk, og det viser bare hvor glad hun er i familien, delte hun videre.

LES OGSÅ: Grevinne Alexandra tar forholdet videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer