GULLGUTT: Prins George har allerede rukket å bli familiens midtpunkt - og  kalles Georgie av sine nærmeste. Foto: FAME FLYNET
GULLGUTT: Prins George har allerede rukket å bli familiens midtpunkt - og kalles Georgie av sine nærmeste. Foto: FAME FLYNETVis mer

Prins Charles avslørte barnebarnets kjælenavn

Storbritannias lille tronarving vil ikke bli kalt George til hverdags.

SEOGHØR.NO: Lille prins George er bare en drøy uke gammel, men han har allerede rukket å få et kallenavn. Det avslørte en stolt farfar Charles, da han sammen med sin kone Camilla besøkte østersfestivalen «Whitstable Oyster Festival» i Kent tirsdag denne uken.

– Prins George er et veldig bra navn, men han vil kalles Georgie till hverdags, fortalte Charles til den britiske BBC-journalisten Peter Hunt ifølge Svensk Damtidning.

Bare to dager etter fødselen ble den lille prinsens fulle og hele navn offentliggjort. Prins George Alexander Louis var et valg uten de store overraskelsene. Faktisk var «George» bettingsselskapenes favoritt som fornavn på den kongelige babyen.

Lille Georgie, som prinsen altså skal kalles, er slett ikke den eneste i den britiske kongefamilien som har kjælenavn. Da de nybakte foreldrene forlot sykehuset i forrige uke med sin nyfødte sønn, hørte de tilstedeværende journalistene at William kalte sin kjære Kate «Poppie». Kjært barn har som kjent mange navn!

LES OGSÅ:  Partyprinsen arrangerer lille Georges første fest