Prins Carl Philips eks-kjæreste slår tilbake

Emma Pernald stusser over prinsens kjærlighetserklæring til Sofia.

KLARE FOR BRYLLUP: Siden 2010 har prins Carl Philip vært kjæreste med Sofia Hellqvist, og om to uker blir de mann og kone. Tidligere var han i lang tid sammen med Emma Pernald (t.h). Foto: NTBscanpix
KLARE FOR BRYLLUP: Siden 2010 har prins Carl Philip vært kjæreste med Sofia Hellqvist, og om to uker blir de mann og kone. Tidligere var han i lang tid sammen med Emma Pernald (t.h). Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag snakket det vordende brudeparet, prins Carl Philip (36) og Sofia (30), ut som sitt aller første møte.

Duoen, som gifter seg 13. juni, avslørte blant annet at det sa «klikk» første gang de traff hverandre, og Carl Philip la heller ikke skjul på sine sterke følelser for sin kommende kone.

- Jeg hadde kanskje ikke kjent kjærlighetens magi før jeg traff Sofia. Men etter at jeg møtte henne kjente jeg virkelig hvordan den magien kan forandre en person, fortalte han til TV4.

Uttalelsen har ikke falt i så god jord hos prinsens eks-kjæreste, Emma Pernald, som han var sammen med frem til 2009.

- Det var merkelig å høre. Jeg følte kjærlighet i løpet av de ti årene vi delte, forteller hun til Aftonbladet.se.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: I ti år var prins Carl Philip kjæreste med Emma Pernald.  Foto: NTBscanpix
EKS-KJÆRESTER: I ti år var prins Carl Philip kjæreste med Emma Pernald. Foto: NTBscanpix Vis mer

Lykkelig gift

Pernald, som i dag er gift og har to barn, understreker videre at hun selv er lykkeligere enn noensinne, og ikke er sint eller bitter. Likevel stusset hun over eksens kommentar, skriver nettstedet.

Det tyske magasinet Bunte har kritisert prinsens uttalelse og sagt at kommentaren ikke var særlig galant, og den svenske avisens journalist, Jan-Olov Andersson, er også kritisk i sin TV-kronikk.

- Hadde jeg vært Emma Pernald, som var sammen med ham i ti år, ville jeg klappet til faenskapet neste gang jeg traff ham, skriver han, ifølge Aftonbladet.

Pernald, som i dag jobber som prosjektleder i et reklamebyrå, forteller at hun har fått med seg reaksjonene som har strømmet på etter TV-intervjuet.

- Men jeg trenger kanskje ikke å ta kronikken på ordet, ler hun til nettstedet.

VENNINNE MED SVIGERINNEN: Her er Emma Pernald sammen med ektemannen Tomas Jonsson i bryllupet til prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill i 2013.  Foto: NTBscanpix
VENNINNE MED SVIGERINNEN: Her er Emma Pernald sammen med ektemannen Tomas Jonsson i bryllupet til prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill i 2013. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kronprinsessene hyllet Gunhild Stordalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer