PÅKJØRT: Prins Carl Philip skal ha blitt påkjørt i rushtrafikken i Djurgården onsdag morgen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅKJØRT: Prins Carl Philip skal ha blitt påkjørt i rushtrafikken i Djurgården onsdag morgen. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Prins Carl Philip påkjørt av buss

Skal ha sett sjokkert ut.

USKADD: Prinsen skal ha kommet uskadd fra ulykken.
USKADD: Prinsen skal ha kommet uskadd fra ulykken. Vis mer

SEOGHØR.NO: Svenskeprinsen Carl Philip fikk onsdag morgen bilen sin påkjørt bakfra av en buss i morgentrafikken ved Djurgården i Stockholm.

Det skriver Aftonbladet.

- Jeg har snakket med prinsen. Han ble påkjørt av en buss bakfra ved Berwaldhallen. Prinsen har det bra, men det ble skader på bilen hans, sier talsperson ved det svenske hoff, Annika Sönnerberg, til avisen.

Prinsen skal ha sett svært opprørt ut da han gikk ut av sin sorte Porsche Cayenne.

- Han så oppskaket og sint ut med rynket panne. Han må ha fått seg en real støkk der inne, forteller en passasjer til Expressen.

Passasjeren forklarer at det virket som om bussjåføren ikke la merke til at trafikken foran stoppet opp.

Ulykken skal ha skjedd omkring klokken 9.

Saken fortsetter under bildet...Dette er ikke første gangen prins Carl Philip er involvert i en bilulykke. Prinsen er lidenskapelig opptatt av motorsport, og da han i februar debuterte som rallykjører, endte han i grøfta.

Prinsen kom for langt ut i en sving og mistet plutselig kontrollen over sin Porsche 911. Også den gangen kom Carl Philip fra det uten skader.

LES OGSÅ: Carl Philip i rallyulykke