Prins Andrews kontoer stengt

Flere av prinsens sosiale medier er fjernet.

ANKLAGES: Prins Andrew befinner seg midt i et overgrepssøksmål. Foto: JOHN THYS / AFP
ANKLAGES: Prins Andrew befinner seg midt i et overgrepssøksmål. Foto: JOHN THYS / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden ble det kjent at det skal gjennomføres en sivil rettssak mot prins Andrew (61). Han ble i fjor saksøkt av Virginia Giuffre (38), som hevder prinsen forgrep seg på henne tre ganger da hun var 17 år gammel.

Overgrepene skal ha skjedd på den nå avdøde milliardæren Jeffrey Epsteins eiendommer. Prinsen nekter for anklagene.

Forrige uke ga prinsen fra seg alle sine kongelige og militære titler og utnevnelser som følge av overgrepsanklagene. Dette kom frem via en pressemelding det britiske kongehuset blant annet delte på Instagram.

«Hertugen av York vil fortsette å ikke påta seg noen offentlige plikter, og forsvarer den pågående saken som en privat borger», stod det blant annet.

Nå, en knapp uke senere, har flere av prins Andrews kontoer i sosiale medier også blitt slettet.

Når man søker på prinsens offisielle Twitter-konto @TheDukeOfYork , kommer det opp en tekst om at kontoen ikke finnes. Youtube-kontoen er heller ikke tilgjengelig lenger.

Prinsens Instagram-konto hrhthedukeofyork er fortsatt i bruk, men endret til privat modus. Likevel skal både den og Facebook-profilen hans også slettes, men noen kontoer tar lenger tid å fjerne, skriver The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer