Prins Andrews eks bryter tausheten etter 32 år

Nå får prins Andrew støtte fra svært uventet hold etter sexskandalen.

SNAKKER UT: Koo Stark har holdt munn om sitt forhold til prins Andrew i alle år, men nå åpner hun seg opp om forholdet i et forsøk fra å redde han fra sexskandalen, Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Koo Stark har holdt munn om sitt forhold til prins Andrew i alle år, men nå åpner hun seg opp om forholdet i et forsøk fra å redde han fra sexskandalen, Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det britiske kongehuset er rammet av en ny sexskandale, etter at prins Andrew (54) er anklaget for å ha hatt sex med en 17-år gammel jente mot penger.

Prins Andrews milliardærvenn Jeffrey Epstein (61) er blitt saksøkt av 40 kvinner, og det er i den forbindelse at prinsens navn offentliggjort.

Virginia Roberts, som nå er 30 år, har gitt detaljert informasjon om prins Andrew. Hun var bare 17 år da hun skal ha blitt «solgt» til prinsen. Andrew nekter konsekvent for at han har hatt sex med henne.

Nå får Andrew støtte fra svært uventet hold, nemlig fra sin tidligere kjæreste Koo Stark.

- Han var livet mitt

Stark har holdt sin munn lukket i 32 år, men snakker nå angivelig for å få Andrew frikjent for anklagene om å ha ligget med en tenåring.

GODE VENNER: Prins Andrew og Koo Stark har beholdt et godt vennskap også etter at forholdet tok slutt. Her er de avbildet i 1998 på en museumsåpning. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Prins Andrew og Koo Stark har beholdt et godt vennskap også etter at forholdet tok slutt. Her er de avbildet i 1998 på en museumsåpning. Foto: All Over Press Vis mer

Hun skal tidligere ifølge seg selv ha blitt tilbud en million pund av News of the World for å bekrefte at hun var Andrew kjæreste.

- Jeg var singel, han var singel, vi hadde all mulig grunn til å være bekymringsløse og hadde ingen grunn til å ikke være det. Når Andrew kommer inn i livet ditt, er det ikke rom for noen andre. Han tar opp all plass. Han kom inn i livet mitt, og det var som om han var livet mitt. Plutselig var jeg hans kjæreste, skriver hun i Daily Mail.

- Ukene og månedene som fulgte skapte noen av de lykkeligste minnene i mitt liv. Jeg kunne komme og gå som jeg ville for å besøke kjæresten min på Buckingham Palace uten at det skapte noen internasjonal skandale. Jeg pleide til og med å ta med meg papegøyen min, skriver hun videre i avisen.

- Forsiktig og forståelsesfull

Ingen av prins Andrews familiemedlemmer eller venner har fått lov å snakke på hans vegne i saken som nå rulles opp. Men det gjør den nå 58 år gamle Stark.

Stark var på sin første date med Andrew i 1981, og var sammen med ham til etter at han returnerte fra Falklandskrigen i 1982.

DEN GANG DA: Skuespiller Koo Stark, spilte blant annet i filmen Emily. Her er hun avbildet på tiden hun var sammen med prins Andrew. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Skuespiller Koo Stark, spilte blant annet i filmen Emily. Her er hun avbildet på tiden hun var sammen med prins Andrew. Foto: All Over Press Vis mer

- Han var en forsiktig og forståelsesfull og veldig attraktiv for kvinner. Hvilket behov skulle han ha for at noen kvinne skulle bli tilbudt ham? Spør hun i dag.

Hun mener forholdet ble slutt blant annet på grunn av medieoppstyret som ble rundt en erotisk rolle i en film hun spilte i før hun møtte prinsen.

- Jeg vet for mye om media og retten til å la en uskyldig mann bli utsatt for skam. Det er derfor jeg har bestemt meg for å avsløre noen detaljer fra mitt forhold med Andrew. Mitt synpunkt er klart: Jeg mener han er en god mann, og jeg mener jeg kan hjelpe til med å tilbakevise  anklagene mot ham, skriver Stark.

- Prins Andrew er en nær venn, og gudfar til min datter. Jeg har bare kjent ham som hederlig og ærlig, med kristne verdier.

Tiltrekkes av det motsatte av en 17-åring

Stark var sammen med Andrew før han giftet seg med Sarah Ferguson i 1986. Og hun mener forholdet han hadde til henne og Fergie beviser et annet poeng.

- Han liker sterke kvinner med humor. Det er noe jeg har til felles med hans ekskone Sarah, som er som meg, eldre enn Andrew. Jeg sier ikke at han aldri ville være interessert i en tenåringsblondine, jeg bare påpeker at han tiltrekkes av det motsatte, sier hun.

LES OGSÅ: Sarah og Andrew deler samme sex-fetisj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer