Prinsens massasje-terapeut snakker ut

- Prins Andrew var min ekleste kunde

Hun måtte massere prinsen på soverommet. Andrew bød på slibrige kommentarer og dårlige skjulte sjekketriks.

AVSLØRER: Emma Gruenbaum var prins Andrews private massasjeterapeut i 2005. Hun forteller at hun aldri har opplevd slik vulgær behandling fra en kunde – verken før eller senere. Foto: Simon Jones
AVSLØRER: Emma Gruenbaum var prins Andrews private massasjeterapeut i 2005. Hun forteller at hun aldri har opplevd slik vulgær behandling fra en kunde – verken før eller senere. Foto: Simon Jones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Andrew (62) har forsøkt å sno seg unna sexanklagene fra Virginia Giuffre (38) i årevis, men endte opp med å betale henne 120 millioner kroner i erstatning i et forlik – for å unngå rettssak og eventuell fengselsstraff.

Andrews mange forsøk på å sverte sitt offer underveis i prosessen, fikk flere andre kvinner til å stå frem for å beskrive hvordan prinsen oppfører seg.

Hjemmebesøk

- Jeg kan ikke fortsette å være taus, sier Emma Gruenbaum (50) i et eksklusivt intervju med avisen The Sun.

Emma var 34 år og jobbet som sportsmassør i Surrey, da hun ble bestilt på hjemmebesøk til prins Andrew på Royal Lodge på Windsor-slottet.

Dette var sommeren 2005, bare måneder etter at de første sexanklagene mot Jeffrey Epstein hadde nådd offentlighetens lys i USA.

- Jeg hadde mange profilerte klienter, og dro ofte hjem til disse for å behandle dem. Men Andrew var min ekleste klient, sier Emma til britiske The Sun.

Ville være nær sengen

Da Emma kom for å gjøre den første massasjen, ble hun møtt av en ansatt som fulgte henne gjennom huset og opp til prinsens soverom. Det likte hun ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer