Prinsesse Beatrice:

- Prins Andrew skal følge datteren til alters

Nye detaljer om det kongelige bryllupet.

FAR OG DATTER: I mai skal prinsesse Beatrice gifte seg, og det er trolig faren prins Andrew som skal følge henne til alters. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: I mai skal prinsesse Beatrice gifte seg, og det er trolig faren prins Andrew som skal følge henne til alters. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september i fjor kom nyheten om at prinsesse Beatrice (31) hadde forlovet seg med kjæresten Edoardo Mapelli Mozzi (36). Det kunngjorde Buckingham Palace i en pressemelding, der det kom frem at frieriet hadde funnet sted under en romantisk ferie i Italia.

Den siste tiden har det kommet frem en rekke detaljer om bryllupet, og tidligere denne uken ble det kjent at datoen for det kongelige bryllupet er satt. Bryllupet vil stå 29. mai i år, og paret skal vies i kapellet ved St. James's Palace, kom det frem i en pressemelding fra kongehuset.

I pressemeldingen sto det også at selve bryllupsfesten vil finne sted i hagen på Buckingham Palace i London.

Nå kommer det frem ytterligere detaljer om det kommende bryllupet. Ifølge motemagasinet Harper's Bazaars kilder vil prinsesse Beatrice trolig bli fulgt til alters av sin far, prins Andrew (59).

Det vil i så fall være blant prinsens største offisielle opptredener siden det ble kjent at han trakk seg fra sine kongelige plikter på ubestemt tid i fjor høst.

I hardt vær

Det har nemlig stormet rundt den 59 år gamle prinsen etter at det i fjor kom frem en rekke avsløringer om hans vennskap med den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, som sto tiltalt for overgrep da han døde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer