Prins Oscar:

Prikk lik sin kongelige pappa

Den svenske kongefamiliens nye sjarmørprins tar folket med storm.

SJARMØR: Prins Oscar er godt kledd for vinteren i et nytt bilde som er tatt av hans mamma, Sveriges kronprinsesse Victoria. FOTO: Kungahuset.se
SJARMØR: Prins Oscar er godt kledd for vinteren i et nytt bilde som er tatt av hans mamma, Sveriges kronprinsesse Victoria. FOTO: Kungahuset.se Vis mer
Publisert

Nylig delte det svenske kronprinsparet dette søte bildet av minstebarnet, prins Oscar (8 måneder) på kongehusets nettsider.

Det er en velkledd liten pjokk som ble plassert i høstløvet i Hagaparken, utenfor Victoria (39) og Daniels (43) hjem Haga Slott.

I eksklusiv, klassisk boblejakke fra Burberry og søt strikkelue, var det ingen fare for at sjarmtrollet skulle fryse der han satt.

Og mens storesøster Estelle (4) er prikk lik mamma Victoria, er lille Oscar som snytt ut av nesen på pappa Daniel.

Innviet høstfest

Da kronprinsesse Victoria i september innviet Öland skördefest som feiret 20 år, hadde hun med seg sitt yngste familiemedlem.

STOLT PAPPA: Prins Daniel stortrives i rollen som tobarnspappa. Og det er ikke vanskelig å se hvem prins Oscar slekter på!
STOLT PAPPA: Prins Daniel stortrives i rollen som tobarnspappa. Og det er ikke vanskelig å se hvem prins Oscar slekter på! Vis mer

- Hjertet slår alltid litt ekstra for Öland. Det er en flott tid på året å være her, sa hun i en tale, ifølge Expressen.se.

I forbindelse med høstfesten delte også Det Svenske Kongehuset et nydelig bilde av Oscar som sitter bak et gresskar.

- Hilsen fra Solliden og Ölands skördefest, står det skrevet til bildet som er tatt av kronprinsessen selv.

Da Oscars søster Estelle ble født i 2012, var hun kong Carl Gustaf (70) og dronning Silvias (72) første barnebarn, mens Oscar ble den fjerde i flokken.

Prinsesse Madeleine fikk to barn tett på - prinsesse Leonore som kom til verden 20. februar 2014 og prins Nicolas som ble født 15. juni i fjor.

I slutten av april fikk kongeparet sitt femte barnebarn, da prins Carl Philip (37) og prinsesse Sofia (31) fikk sønnen prins Alexander.

KONGELIG DÅP: I mai ble prins Oscar døpt, med en stolt bestefar kong Carl Gustaf tilstede.
KONGELIG DÅP: I mai ble prins Oscar døpt, med en stolt bestefar kong Carl Gustaf tilstede. Vis mer

LES OGSÅ: Så mye tjente kongefamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer