Camila Cabello:

Popstjernen stjal fra hertugparet

Camila Cabello falt for fristelsen. Nå svarer Kate og William.

UTSATT FOR «TYVERI»: Hertuginne Kate og prins Williams residens er Kensington Palace, og nå røper artist Camila Cabello at hun stjal en penn da hun gjestet palasset nylig. Foto: REX/ NTB scanpix
UTSATT FOR «TYVERI»: Hertuginne Kate og prins Williams residens er Kensington Palace, og nå røper artist Camila Cabello at hun stjal en penn da hun gjestet palasset nylig. Foto: REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke hver dag man får besøke et slott eller et palass, og det er derfor kanskje ikke så rart at man vil ha med seg et minne.

Da Tshawe Baqwa fra Madcon besøkte Slottet i 2011 i forbindelse med prinsesse Märtha Louises bursdag, stjal han et glass. DJ-en deres stjal en tallerken. Det avslørte Tshawe selv i et intervju med Dagbladet.

I tillegg går det vandrehistorier om folk som nasker med seg alt fra penner til servietter etter staselige slottsbesøk. Den siste til å føye seg inn i rekken her, er popstjernen Camila Cabello (22).

Da hun besøkte Kensington Palace nylig, der prins William (37) og hertuginne Kate (37) bor, så hun sitt snitt til å ta med seg en suvenir. Nå er hun derimot avslørt, melder deriblant People og Huffington Post.

Den svenske Hollywood-stjernen letter på sløret om den kongelige gallamiddagen i «Skalvan» på NRK. Vis mer

Stjal fra hertugparet

Det hele bunner i at popstjernen, som er kjæreste med artist Shawn Mendes (21) og er kjent for blant annet superhiten «Havana», ble invitert til palasset i oktober. Det var i forbindelse med et arrangement som BBC Radio 1 arrangerte, der de ville gjøre stas på inspirerende ungdom.

Den 22 år gamle popstjernen bestemte seg for å fortelle om besøket da hun nylig gjestet «Breakfast with Greg James» på samme radiokanal. Der kunne hun også røpe at hun ikke kunne motstå fristelsen til å ta med seg noe ekstra.

- Ikke fortell noen om hva mamma og jeg gjorde, sier hun til radioverten, hvorpå James - som også var til stede på arrangementet - begynner å fortelle om tyveriet som fant sted bak slottsmurene.

Det var like før de skulle møte hertugparet, og han bestemte seg for å utfordre popstjernen. Han sa at hun måtte «stjele noe», og nevnte en penn som eksempel. Hun tok utfordringen på strak arm, siden han var såpass bestemt i sin utfordring.

- Man kan ikke ikke ta en slik utfordring. Det har jeg lært i livet mitt, så jeg bestemte meg for å gjøre det, sier hun, og fortsetter:

- Men så gikk du til en av dem som jobbet der, og fortalte om det. Du bare: «Hun stjal en penn». Og da tenkte jeg bare «herregud», og la den i veska til mamma. Mamma sa jeg måtte gi den tilbake, men det kunne jeg ikke, forklarer stjernen.

Fikk «svar» fra hertugparet

Enden på visa ble i hvert fall at Cabello tok med seg denne Kensington Palace-pennen hjem. I radioprogrammet sier hun unnskyld til hertugparet, og vitser om at hun har mistet nattesøvn på grunn av tyveriet.

Det kan virke som at hertugparet av Cambridge tar det hele med et smil. Da radiokanalen la ut en video fra radiointervjuet på Twitter, tok det ikke lang tid før den offisielle Twitter-kontoen til Kensington Palace kom med et svar.

Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det. At paret derfor har valgt å svare med en emoji av et par øyne som skuler til venstre, kan tolkes som et slags stikk til 22-åringens tyveristunt.

Superstjerne

Camila Cabello er virkelig i vinden om dagen. Hun slo gjennom som medlem av jentegruppa Fifth Harmony i 2012, og har siden den gang toppet lister verden over.

Soloprosjektet hennes har også vist seg å bære frukter. Natt til mandag vant hun pris på American Music Awards, for duetten «Señorita» med nettopp Shawn Mendes.

KJÆRESTER OG PRISVINNERE: Cabello og Mendes vant natt til mandag en American Music Award for sitt samarbeid. Her poserer paret stolt med prisen. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER OG PRISVINNERE: Cabello og Mendes vant natt til mandag en American Music Award for sitt samarbeid. Her poserer paret stolt med prisen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det siste halvåret har det som kjent stormet rundt kanadiske Mendes og Cabello. Det startet med at de ble observert sammen i hete omgivelser på badeferie og på date. Særlig et kyssende bilde av dem i vannet satte fart på kjæresteryktene.

Duoen holdt lenge tett om hva som foregikk mellom dem, men Mendes bekreftet i høst at han hadde fått seg kjæreste - uten at han nevnte navn.

Bekreftet forholdet

Cabello snakket også om at hun var interessert i noen, men heller ikke hun nevnte navn. I september kunne hun derimot lette på sløret, overfor Elle:

- Folk kan få lov til å spekulere, men samtidig så kommer vi til å leve våre egne liv, nyte det og falle for hverandre som om ingen andre ser på, sa hun i et intervju med bladet.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Videre forklarte Cabello at grunnen til at hun ikke ønsker å involvere alle i kjærlighetslivet sitt, var fordi hun ønsker at dette skal være noe som bare de to deler.

- Det er derfor jeg snakker så lite om det. For jeg ønsker å beskytte forholdet, sier hun.

Deretter gjorde sangfuglen akkurat det motsatte av hva hun nettopp ga uttrykk for. Hun fortalte nemlig hva hun virkelig føler for Mendes.

- Jeg mener, jeg elsker ham. Vi har alltid hatt et bånd; Vi har det så utrolig bra sammen, innrømmet hun.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og Prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. https://www.seher.no/kongelig/letter-pa-sloret-om-vennskapet-til-prins-william/70768279 Vis mer

LES OGSÅ: - Nå tror jeg det er nok barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer