FIKK NY FARFAR: Ari Behn gleder seg over å ha fått en enda større familie, etter at han fant ut identiteten til sin virkelige farfar. Foto: SCANPIX
FIKK NY FARFAR: Ari Behn gleder seg over å ha fått en enda større familie, etter at han fant ut identiteten til sin virkelige farfar. Foto: SCANPIXVis mer

- Plutselig har jeg fått en ny farfar

Ari Behn ble overrasket da telefonen ringte...

SEHER.NO: Ari Behn (37) fikk i september bekreftet at hans virkelige bestefar ikke var den han hadde trodd hele livet, men Tromsø-mannen Bjørn Ingebrigtsen (74).

Til Dagbladet Magasinet sier Ari at det var han som presset sin Olav Bjørshol til å ta en DNA-test, som beviste at han og Aris onkel ikke hadde samme pappa.

Sammen med faren lette Ari i nord- Norge for å finne ut identiteten til slektningen.


Da han fant svaret, ventet han med å kontakte bestefaren, fordi han ville la sin egen far få muligheten til å kontakte ham først. Men plutselig tok den nye bestefaren selv initiativet.

- Tidlig i august ringte telefonen min - Terje farfar - "Hei Ari, kor det går?". Det var akkurat som å høre min far, med det smilet i stemmen.

- Plutselig har jeg fått mange nye kusiner og en farfar. Jeg har vært opptatt av å finne ham i mange år. Det pussige er at jeg alltid har følt at jeg har en svær familie. Nå har jeg det, sier Ari til Dagbladet Magasinet.

Ingebrigtsen avslørte i september til Dagbladet at han hadde hatt besøk av Aris foreldre Marianna Solberg Behn og Olav Bjørshol etter at resultatet av DNA-testen ble klart.

Jeg hadde besøk av dem og det var hyggelig. Han var en sværthyggelig og kjekk mann, foteller Ingegrigtsen om møtet med sinbiologiske sønn.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767! 
LES OGSÅ: Støtter Ari etter sjokkintervju