Pleier kjærligheten på Stillehavsøy

Victoria og Daniel ble hentet i luksusyacht.

BLE OPPDAGET: Etter å ha sneket seg avgårde fra sin egen bryllupsfest, ble nygifte kronprinsesse Victoria og hennes Daniel mandag oppdaget på Stillehavsøya Tahiti. Foto: Stella Pictures
BLE OPPDAGET: Etter å ha sneket seg avgårde fra sin egen bryllupsfest, ble nygifte kronprinsesse Victoria og hennes Daniel mandag oppdaget på Stillehavsøya Tahiti. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Sveriges nygifte kronprinsesse Victoria (32) satte Sverige på hodet da hun i helgen sa ja til sin utkårede Daniel Westling.

Men etter å ha feiret seg selv ut i de små timer sammen med blant andre den norske kongefamilien, snek det ferske kronprinsesse-paret av gårde på bryllupsreise.

Da kongen, dronningen og Carl Philip forlot Drottningholms slott sammen med en håndfull bryllupsgjester etter en brunch søndag formiddag, var Victoria og Daniel ikke å se.

Hvor de skulle har vært en godt bevart hemmelighet - helt til de natt til mandag norsk tid ble avslørt på flyplassen på Stillehavsøya Tahiti. Etter en mellomlanding fortsatte ferden ifølge Expressen videre inn i øygruppen Fransk Polynesia.

Øygruppen består i tillegg til Tahiti av 117 andre øyer.

Da paret landet for siste gang, gikk de over i en luksusyacht, som tok dem til sluttmålet for bryllupsreisen.

- Båten hadde kommet før og lå og ventet på dem, sier en kilde til Expressen.

Hoffekspert Roger Lundgren sa etter bryllupet til Aftonbladet at han ikke trodde paret ville klare å holde sitt reisemål hemmelig lenge.

- Når de har et så offentlig bryllup må de få tid for seg selv. Men det kreves en enorm planlegging for at de skal lykkes å holde hvetebrødsdagene hemmelige. Så raskt de lander på en flyplass, vil det bare ta en time før fotografene er etter dem, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
  
LES OGSÅ: Snek seg bort fra egen fest